• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Evimizin bireyi "Paşa"

nazir

Paylaşımcı
Kaç aylık ve cinsiyet öğrenebilirmiyim acaba. Erkek diye aldım. Erkek olduğunu tahmin ettiğim için de ismini paşa koydum🤭 sizce erkek mi. Tahmini kaç aylık acaba

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kaç aylık ve cinsiyet öğrenebilirmiyim acaba. Erkek diye aldım. Erkek olduğunu tahmin ettiğim için de ismini paşa koydum🤭 sizce erkek mi. Tahmini kaç aylık acaba
Merhaba maşallah SüphanAllah çok yakışıklı bir beyefendi 🥰🧿
Yaklaşık 4-5 aylık

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Amin inşallah. Yem yemeye alıştırmaya çalışıyorum. Doğru düzgün yemiyor. Açlıktan ölmesinden korkuyorum
Rica ederim 😊darı ve aspur yer rahatlıkla
Kafes zeminine kap içine yavru yemi alın( garden mix) dökün yiyecektir😊

nazir

Paylaşımcı
Yemi az yiyor gibi geliyor bana. Yemlik de çok kabuk olmuyoe. Avcumun içinden de veriyorum eve gelince. Yeni belki yemliğe alışmamistir diye. İki tırtıklıyor sonra çekiliyor. Normal mi acaba. Aç kalmaz demi doyuyordur. 4 5 aylık erkek.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Yemliği temizlediğiniz de yem kabukları var ise ve dışkısı normal ise ihtiyacı kadar yiyordur. Arada kursağını da kontrol edebilirsiniz. Altına temiz beyaz peçete serip 4 5 güncel dışkı resmi eklermisiniz.

nazir

Paylaşımcı
Yemliği temizlediğiniz de yem kabukları var ise ve dışkısı normal ise ihtiyacı kadar yiyordur. Arada kursağını da kontrol edebilirsiniz. Altına temiz beyaz peçete serip 4 5 güncel dışkı resmi eklermisiniz.
Akıllı yemliğe bakıyorum yem kabukları var. Daha önceki baktığım muhabbet kuşu aşırı yiyordu bu az gibi yiyor geldi nedense. Ondan endişelendim az mı yiyor diye. Dışkısı bu şekilde

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Akıllı yemliğe bakıyorum yem kabukları var. Daha önceki baktığım muhabbet kuşu aşırı yiyordu bu az gibi yiyor geldi nedense. Ondan endişelendim az mı yiyor diye. Dışkısı bu şekilde
Merhaba, normal yemlikte de yem bırakın bazı kuşlar akıllı yemliği sevmiyor, gözlemleyin
♦Dışkısı çok güzel maşallah 🤲