• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eve yeni gelen yaralı muhabbet kuşum

sema001

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba daha evvel de konu açmıştım. Evime eşi tarafından yaralanan yetişkin muhabbet kuşu geldi.2 Yaşını geçkin olduğunu düşünüyorum.Gözleri büyük oranda iyileşti fakat bugün 5.gün olmasına rağmen tüneğinde devamlı uyukluyor.Yem veya dal darı yemesinde veya su içmesinde bir problem de yok ishali de yok ayrıca.Acaba ortam değişikliğinden veya eşi yanında olmadığı için depresyona falan mı girmiştir yoksa hasta falan mıdır veterinere götürmeli miyim ?:( Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba, hatırlıyorum konunuzu 😊 Videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz 😊 Herhangi bir vitamin takviyesi kullandınız mı 😊

sema001

Yeni Üye
Merhaba, hatırlıyorum konunuzu 😊 Videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz 😊 Herhangi bir vitamin takviyesi kullandınız mı 😊
Diğer kuşuma avisol a avisol b ve avisol se kullanıyorum.Çarşamba günü avisol a ve perşembe günü avisol se verdim.Probiyotik siparişi verdim ama henüz gelmedi.:( Umarım bir sorun yoktur.Seslerden ve bizden de hala çok ürküyor.Krem sürmek için yakalamak zorunda kalıyoruz içim acıyor :(

Ekli dosyalar

sema001

Yeni Üye
Bu yavrunun solunum yollarında da problem var bence kanatlı uzmanına götürün 🙏
Yaa çok teşekkür ederim aynen öyle yolunda gitmeyen şeyler var :( Neden bu duruma kadar bekliyor insanlar anlamıyorum.Çook teşekkür ederim Burçak Hanım hem nezaketinize hem iyiliğinize.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yaa çok teşekkür ederim aynen öyle yolunda gitmeyen şeyler var :( Neden bu duruma kadar bekliyor insanlar anlamıyorum.Çook teşekkür ederim Burçak Hanım hem nezaketinize hem iyiliğinize.
Herkes evcil hayvan sahibi olmamalı maalesef.. Rica ederim, her zaman 🌸🙏

Üst Alt