• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Eve Yeni Gelen Sultan Papağanı

asuna1821

Paylaşımcı
merhabalar,
ailem 4 gün oldu sultan papağanı sahiplendi bize 2 3 aylık erkek denildi fakat kuşumuz sürekli böyle ötüyor bir sorunu yok yemini suyunu düzenli değişiyoruz meyve sebze veriyoruz kafesi de gayet büyük ama bu şekilde ötüyor. evde bir de muhabbet kuşu var ama ikisi ayrı kafesteler ondan yapıyor olabilir mi? ilgileniyoruz yanına gidip konuşuyoruz çıksın diye kapısını açtık ama çıkımıyor da
unnamed videosu bu şekilde

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Bir sıkıntı göremedim 😊. Muhabbetle aynı kafeste olmasalar iyi olur. Daha dört gün olmuş eve alışmaya çalışıyor, kafesi güvenli yer olarak belirlediği için henüz çıkmak istemiyor olabilir. Ona biraz zaman tanıyın 🐦☺

asuna1821

Paylaşımcı
Bir sıkıntı göremedim 😊. Muhabbetle aynı kafeste olmasalar iyi olur. Daha dört gün olmuş eve alışmaya çalışıyor, kafesi güvenli yer olarak belirlediği için henüz çıkmak istemiyor olabilir. Ona biraz zaman tanıyın 🐦☺
Teşekkür ederiz ben youtube üzerinden konuşan sultan papağanı açtım onun sesine dışarı çıkmış şu an eşimin elinde😊🤍

Ekli dosyalar

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Çok tatlı ☺ saçlar mükemmel. Lutino pearl bir kuş, yüzde doksan dişi ama tabii erkek de olabilir. Gagadaki işareti ayırt edebilmek için üretici mi yaptı?

asuna1821

Paylaşımcı
Çok tatlı ☺ saçlar mükemmel. Lutino pearl bir kuş, yüzde doksan dişi ama tabii erkek de olabilir. Gagadaki işareti ayırt edebilmek için üretici mi yaptı?
erkek olduğu söylendi farklı ötüşler yapıyor bizde dişi olduğu için anlayabildik😂 gagasındaki kan olduğu söylendi annesi dövüyormuş

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Kıyamam, siz onu nemli bir pamukla ya da kulak çubuğuyla siliverin ☺