• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eve Yeni Gelen Çift

fatih34glr

Yeni Üye
Selamlar, 2 Gün Önce Bir Adet Çift Muhabbet Kuşu Aldım. Sizlere Sorumsa Sizce Kuşlar Üremeye Hazır mı ? Bugün Gözlemlerime Göre Dişi Erkeği Çiftleşmek İçin Dürtüyor Ama Erkek Kısa Öpüşme Dışında Baskı Kurmuyor (Kuşlar Evdeki Tek Çift). Kuşların Odasına Kimse Girmiyor Gün Boyu. Muhabbet Kuşu Çifleşme Sesi Açsam Etkisi Olur mu ?

Ekli dosyayı görüntüle 45857Ekli dosyayı görüntüle 45858

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba bence eşler kızımış ancak takviyeler ve mama ile bu işi hızlandırabilirsin

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İkiside kızgınlık döneminde ama henüz yeni yer değişikliği yapmışlar. Biraz zaman verin ortma alışsınlar. Mama vermenizde sakınca yok. Vitamin probiyotik takviyesi yapın. Ortama alıştıktan sonra e 50 takviyesi ile süreci hızlandırabilirsiniz. Şimdilik bence bırakın cicim aylarını yaşasınlar.

fatih34glr

Yeni Üye
Hiç bir sorun olacağını sanmıyorum mamaya havuç ekleyin daha çabuk eşleşsinler ses açabilirsiniz ekstra ...
Az Önce Ses Açtım Dişi Kuş Tünekte Seri Şekilde Sağa Sola Koşmaya Başladı. Erkek Dişiyi Kovalıyor Ama Dişi Pek Erkeğe Bakmıyor Nedense. Erkek Omzuna Gaga Ayak Atınca Dişi Bağırıyor. Ama İkiside Çok Hareketlendiler.

erenztrk

Müdavim
Az Önce Ses Açtım Dişi Kuş Tünekte Seri Şekilde Sağa Sola Koşmaya Başladı. Erkek Dişiyi Kovalıyor Ama Dişi Pek Erkeğe Bakmıyor Nedense. Erkek Omzuna Gaga Ayak Atınca Dişi Bağırıyor. Ama İkiside Çok Hareketlendiler.
İsterseniz kuşları bir süre ayrı kafeslerde yan yana tutup ses dinletin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar gerekeni yazmışlar 👍 video ekleyin bakalım

fatih34glr

Yeni Üye
Gelişmeler: Bugün İşten Geldim ve Çiftleşme Sesi Açtım. Hem Erkek Hem Dişi Birbirine Kur Yaptı. Erkek Sürekli Yem Yiyip Dişiye Yem Kustu. Dişi Erkeğin Kafasını Kaşıdı. Ama Dişi Tüm Kurlara Rağmen Kuyruk Kaldırmadı.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafesiniz üretim için çok küçük. Mümkünse daha büyük bir kafes edinin.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Video Çekebildim Hocam.
Kuş Sesi Açtığımda Kuşlarım Bu Şekilde Davranıyorlar. Bugün Mamayı Kafese Koyarken İkiside Yuvalığa Girdi Bu İlk Kez Oldu. Sizce Durum Nedir ?

VİDEO
Kafesi değiştirip daha yükseğe asın sabırla bekleyin olacak inşallah 😊

Üst Alt