• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eve yeni erkek muhabbet kuşu alacağım

kuşsevenbirkişi

Yeni Üye
Merhaba benim erkek sandığım kuşum dişi çıktı yavrulukta felan erkek cere rengi vardı
Bende kuşuma eş alcaktım sonra eğer erkek alırsam ele alışmaz felan dediler bende ayrı erkek yavru muhabbet kuşu alıcam yani ben erkek aldığımda eğittiğimde bunlar dişi kuşla tanıştığı zaman dişi kuş zarar ya da eğitimini unutturmaz değil mi? Kuşum 4 yaşında ama göz çevresindeki beyazlık yok denecek kadar çok az hatta bazen gözükmüyor ama ışıktan da kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ve ben bundan önce kuşum hastaydı tüyleri felan yoktu bir hastane vardı verdik ve 1 ay boyunca aldılar geldiğinde yep yeniydi ama tıpa tıp aynıydı renkleri ceresi hatta bir tane izi vardı o bile

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Dişi kuşunuzu görebilir miyiz? Ayrı odalarda eğitimini verip sonra bir araya getirirsiniz. İlgisi bölünebilir ama siz de sürekli ilgilenmeye devam ederseniz sorun olmaz. Size alışıksa öyle devam eder anlayacağınız.

kuşsevenbirkişi

Yeni Üye
Dişi kuşunuzu görebilir miyiz? Ayrı odalarda eğitimini verip sonra bir araya getirirsiniz. İlgisi bölünebilir ama siz de sürekli ilgilenmeye devam ederseniz sorun olmaz. Size alışıksa öyle devam eder anlayacağınız.
Şuan dışardayımda sonra atabilirim

Üst Alt