akdgntz Aktif Üye Katılım 15 Eki 2021 Mesajlar 115 Tepkime puanı 37 Puanları 28 25 Kas 2021 #1 Eve 2 aylık sultan papağanı aldık ilk defa besleyeceğiz eğitimi ele alıştırma vs için önerilerinizi bekliyorum
Eve 2 aylık sultan papağanı aldık ilk defa besleyeceğiz eğitimi ele alıştırma vs için önerilerinizi bekliyorum
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Uzman Mentor Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,462 Tepkime puanı 8,191 Puanları 113 25 Kas 2021 #2 Maşallah sağlıkla büyütün inşallah bildiğim kadarıyla elinizden yem yedirin örneğin dal darı size güveni artacaktır.
Maşallah sağlıkla büyütün inşallah bildiğim kadarıyla elinizden yem yedirin örneğin dal darı size güveni artacaktır.
akdgntz Aktif Üye Katılım 15 Eki 2021 Mesajlar 115 Tepkime puanı 37 Puanları 28 25 Kas 2021 #3 Yabi' Alıntı: Maşallah sağlıkla büyütün inşallah bildiğim kadarıyla elinizden yem yedirin örneğin dal darı size güveni artacaktır. Genişletmek için tıkla ... Eve geldikten kaç gün sonra yapmalıyım
Yabi' Alıntı: Maşallah sağlıkla büyütün inşallah bildiğim kadarıyla elinizden yem yedirin örneğin dal darı size güveni artacaktır. Genişletmek için tıkla ... Eve geldikten kaç gün sonra yapmalıyım
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Uzman Mentor Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,462 Tepkime puanı 8,191 Puanları 113 25 Kas 2021 #4 Süresi olduğunu sanmıyorum yavaş yavaş alışır ufak ufak yanaşmaya başla baktın çok tedirgin oluyor üsteleme ara ara dene sana güveni gelicektir
Süresi olduğunu sanmıyorum yavaş yavaş alışır ufak ufak yanaşmaya başla baktın çok tedirgin oluyor üsteleme ara ara dene sana güveni gelicektir