• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Eve giren muhabbet kuşu

DOBİ

Yeni Üye
Merhabalar, bugün evimize muhabbet kuşu girdi. Evimizde zaten bir dişi bir erkek sultan papağanları var. Muhabbet kuşunu şimdilik kafesten çıkartmıyoruz bizim kuşlardan emin olamıyoruz bir şey olur diye. Şimdilik önüne ekte resmi yer alan sultan papağanlarının yemini veriyoruz. Bir şey olur mu? Ve eklediğim resimdeki gibi kakası birikmiş ne yapmam lazım. Ve son olarak bu kuş esenler Menderes mahallesinde bulundu sahibi çıkarsa yardımcı olurum her türlü.

Ekli dosyalar

Demir E.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Merhabalar, bugün evimize muhabbet kuşu girdi. Evimizde zaten bir dişi bir erkek sultan papağanları var. Muhabbet kuşunu şimdilik kafesten çıkartmıyoruz bizim kuşlardan emin olamıyoruz bir şey olur diye. Şimdilik önüne ekte resmi yer alan sultan papağanlarının yemini veriyoruz. Bir şey olur mu? Ve eklediğim resimdeki gibi kakası birikmiş ne yapmam lazım. Ve son olarak bu kuş esenler Menderes mahallesinde bulundu sahibi çıkarsa yardımcı olurum her türlü.
Ishal büyük ihtimal. Dışkı fotosu atin. Ve yarın kuş yemi alın.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşu 10 gün boyunca sizin kuşlarınozdan ayrı bir yerde tutun. 3 gün probiyotik verin. Ne kadar sürede dışarı kaldı belli değil, o yüzden korkmuş olabilir. Vücudunu kontrol ettiniz mi yara bere var mı diye?

DOBİ

Yeni Üye
Dışkısının fotoğrafını ekledim. Yarın hem yem hem de probiyotik alacağım şimdilik sultan papağanı yemi yiyor. Kontrol ettim herhangi bir yarası vs yok. Çokta sevecen bi kuş ele alışkın hiç garipsemedi ve çok hareketli. Dediğiniz gibi ayrı odaya alacağım. Bu kuşa çok iyi bakarım ama sahibini bulabilirsek çok iyi olur kuşunun kaybolması ne demek çok iyi bilirim yardımcı olmak isterim bu konuda.

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Dışkısının fotoğrafını ekledim. Yarın hem yem hem de probiyotik alacağım şimdilik sultan papağanı yemi yiyor. Kontrol ettim herhangi bir yarası vs yok. Çokta sevecen bi kuş ele alışkın hiç garipsemedi ve çok hareketli. Dediğiniz gibi ayrı odaya alacağım. Bu kuşa çok iyi bakarım ama sahibini bulabilirsek çok iyi olur kuşunun kaybolması ne demek çok iyi bilirim yardımcı olmak isterim bu konuda.
Bulunduğunuz semtin instagramdaki sayfalarına bakın belki paylaşan olmuştur. Çok nadirde olsa tekrar bulunan oluyor, duruma göre siz bakarsınız. 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba
Ben erkek gibi gördüm ve yavru 2-3 aylık anca var, yüz fotoğrafı paylaşır mısınız

DOBİ

Yeni Üye
Tamamdır sayfaları kontrol ederim 😊 Yüz fotoğrafını ekledim. Şimdi yaklaşık 2 hafta boyunca sultan papağanlarımla aynı odaya koymayacağım. Bu sürenin sonunda alıştıra alıştıra aynı odaya koyabilir miyim acaba?

Ekli dosyalar

ThorOps🥇

Furkan
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Tamamdır sayfaları kontrol ederim 😊 Yüz fotoğrafını ekledim. Şimdi yaklaşık 2 hafta boyunca sultan papağanlarımla aynı odaya koymayacağım. Bu sürenin sonunda alıştıra alıştıra aynı odaya koyabilir miyim acaba?
Elede geliyor, yüksek ihtimalle evden kaçmış

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Maşallah prenses🥰🤲 muhabbet kuşu yemi alırsanız daha uygun olur, tabiki uygun karantina ve ishal geçsin 😊🤲

DOBİ

Yeni Üye
Tamamdır bugün alacağım her şeyi. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim 😊

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yaa prensesmiş demek. 😅 Maşallah çok tatlı. 🌸

Üst Alt