• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

ques

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim. Konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum. Eğer yanlış ise kusura bakmayın.
Soruma gelecek olursam, daha önceden muhabbet kuşu besledim şu anda Amazon Papağanı ya da Macaw Papağanı almak istiyorum. Evde bakabilir miyim?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba hoşgeldiniz sorunuza cevap olarak evet besleyebilirsiniz yaşam standartlarını sağlarsanız evet

ByAreS

Aktif Üye
Merhaba hoşgeldiniz sorunuza cevap olarak evet besleyebilirsiniz yaşam standartlarını sağlarsanız evet
The Search dediği gibi besleyebilir fakat yaşam standartlarını çok iyi yapmanız gerekiyor ve bakımı zordur ilgi ister zamanınızı ona fazla vermeniz gerekicek.

ques

Yeni Üye
The Search dediği gibi besleyebilir fakat yaşam standartlarını çok iyi yapmanız gerekiyor ve bakımı zordur ilgi ister zamanınızı ona fazla vermeniz gerekicek.
Çok zor mu bakımı? ve bu kuşlar astım hastalığı olan biri için sorun teşkil eder mi? ve hoş buldum teşekkür ederim.

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Eğer ilk kuşunuz olacaksa bence almayın büyük kuşların bakımı zordur diğer kuşlara göre daha çok ilgi isterler.Yaşam şartlarını en uygun şekilde yapmalısınız ve bence kafeste bakılcak kuşlar değiller sadece yatmadan yatmaya ve evde yokken kafese konulmalı

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evinizin genişliği bir önem arzediyor. Oldukça büyük kafes gerekli. Yediklerini çok dağıtıyorlar. Muhabbetle kıyaslanamayacak kadar detay var. Ayrıca gür ve volümü yüksek sesleri var. İstemediğiniz bir sözü yada sesi kaparsalar felaket bir durum çıkıyor. 🤗 Kardeşimin sultanı var ve astım hastası. Kuş var diye ekstra bir durum olmadı. Ama farklı kuşlar farklı etki eder mi bilmiyorum.

ques

Yeni Üye
Eğer ilk kuşunuz olacaksa bence almayın büyük kuşların bakımı zordur diğer kuşlara göre daha çok ilgi isterler.Yaşam şartlarını en uygun şekilde yapmalısınız ve bence kafeste bakılcak kuşlar değiller sadece yatmadan yatmaya ve evde yokken kafese konulmalı
Papağan olarak ilk kuşum olacak ancak geçmişte bir çok kez muhabbet kuşu beslemişliğim var.

Evinizin genişliği bir önem arzediyor. Oldukça büyük kafes gerekli. Yediklerini çok dağıtıyorlar. Muhabbetle kıyaslanamayacak kadar detay var. Ayrıca gür ve volümü yüksek sesleri var. İstemediğiniz bir sözü yada sesi kaparsalar felaket bir durum çıkıyor. 🤗 Kardeşimin sultanı var ve astım hastası. Kuş var diye ekstra bir durum olmadı. Ama farklı kuşlar farklı etki eder mi bilmiyorum.
Zahmet olmaz ise örnek bir kafes atabilir misiniz? Ayrıca herkese yardımları için teşekkür ederim. 🤗

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Papağan olarak ilk kuşum olacak ancak geçmişte bir çok kez muhabbet kuşu beslemişliğim var.

Zahmet olmaz ise örnek bir kafes atabilir misiniz? Ayrıca herkese yardımları için teşekkür ederim. 🤗

ques

Yeni Üye
Bu tarz bir kafesi koyabilecek ortamım var.

ques

Yeni Üye
Arkadaşlar bir de ben bu kuşları nereden satın alabilirim?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Petshoptan ya da hayvan pazarından falan önermem açıkcası. Nerede ikamet ediyorsunuz? @Şehmus BAKIR abi belki bu papağanları satan güvenilir kişileri biliyordur. Sizi yönlendirir.

ques

Yeni Üye
Petshoptan ya da hayvan pazarından falan önermem açıkcası. Nerede ikamet ediyorsunuz? @Şehmus BAKIR abi belki bu papağanları satan güvenilir kişileri biliyordur. Sizi yönlendirir.
Ankara'da ikamet ediyorum. Petshop'larda zaten bulunmuyor diye biliyorum. Hiç değilse gittiğim hiç bir petshopta amazon papağanı görmedim.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Baxı büyük petshoplar satıyor. Benim pek bilgim yok papağanlar ile alakalı ama Şehmus abi görünce yorum yapacaktır. :)