• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Takip Edelim Evcil kafes Kuşlarında parazitler ( Bit oluşumu) BİTLER..

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Benimde başıma geldi kuluçkada sahiplenmiştim aynı odada 11 çift kuşum vardı, akşam 11 de oğlum gördü duvarda o gece ve sabah saat 3-4 gibi tüm odayı tüm kafesleri herşeyi yıkadım dezenfekte ettim ve Allah korusun birdaha görmedim
En büyük avantajım diğer kuşlarım da vilmectin ve yuva tozu vardı, ayrıca hepsinin bebekleri vardı🤲😊 hiç birine gidememişti
Fakat tedbir gereği hepsi elden geçti🤲😊
Günaydın Gelmiş geçmiş olsun hocam Allah korusun yatan tüm kuşlar kuluçkayı sonlandırır bu bitler olduğunda

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Hayırlı sabahlar hocam. Emeğinize sağlık. Çok bilgilendirici bir video izlettiniz yine bizlere 😊 havalar soğudu diye ben pek ıslatmak istemiyordum aslında canları hatamı ediyormuşum 🤔
Hava soğusa da gerekli ve yeterli ısı ortamını oluşturabilirseniz kışın da banyo yapabilirler :)

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Mesela dün Map'işim çıpır çıpır hem banyoluğuna girdi hem banyo sprey fısfıslamasından faydalandı🥰 olduğu oda soğuk değil, özellikle banyo zamanı ortam ısısını oluşturmadan banyo hazırlamam :)

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Hayırlı sabahlar hocam. Emeğinize sağlık. Çok bilgilendirici bir video izlettiniz yine bizlere 😊 havalar soğudu diye ben pek ıslatmak istemiyordum aslında canları hatamı ediyormuşum 🤔
Mesela dün Map'işim çıpır çıpır hem banyoluğuna girdi hem banyo sprey fısfıslamasından faydalandı🥰 olduğu oda soğuk değil, özellikle banyo zamanı ortam ısısını oluşturmadan banyo hazırlamam :)

Çok teşekkür ederim hocam illa su ile banyo vermenize gerek yok hocam bildiğiniz meşe odunu külü ile toz banyosu verebilirsiniz ☺

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Çok teşekkür ederim hocam illa su ile banyo vermenize gerek yok hocam bildiğiniz meşe odunu külü ile toz banyosu verebilirsiniz ☺
Banyoyu sevmiyorlardı zaten benim canlar fısfıs yöntemiyle az ıslatıyordum toz banyosunu bi araştırayım hocam onuda benim serpmem gerekecek üstlerine

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Banyoyu sevmiyorlardı zaten benim canlar fısfıs yöntemiyle az ıslatıyordum toz banyosunu bi araştırayım hocam onuda benim serpmem gerekecek üstlerine
Hocam evde besliyorsaniz bir örtü serin bir açık yayvan tabağa külü koyun bir kaç parça yanmış odun kömürü koyun onlar bir kere gelsinler bu tabağın üstüne zaten görünce bir süre sonra kendileri yapmaya başlar videoyu bulursam paylaşayım ☺

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Hocam evde besliyorsaniz bir örtü serin bir açık yayvan tabağa külü koyun bir kaç parça yanmış odun kömürü koyun onlar bir kere gelsinler bu tabağın üstüne zaten görünce bir süre sonra kendileri yapmaya başlar videoyu bulursam paylaşayım ☺
Teşekkür ederim hocam videoya bende bakınayım bulursanız bekliyorum merakla

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Hayırlı sabahlar hocam sadece kömür banyosu yeterli olurmu ☺

Ekli dosyalar

Üst Alt