• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Etobur Muhabbet kuşu? :)

aslanbey

Paylaşımcı
Havalar malum ısındı karıncalar çıktı birde yere yem filan döküldüğünde iyicene toplanıyorlar bu ara,Kuşumu dışarı saldığımda direk yere konup dolanmaya başlıyor ve tek tek karıncaları topluyor bı sorun olurmu?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Havalar malum ısındı karıncalar çıktı birde yere yem filan döküldüğünde iyicene toplanıyorlar bu ara,Kuşumu dışarı saldığımda direk yere konup dolanmaya başlıyor ve tek tek karıncaları topluyor bı sorun olurmu?
Karınca zehri kullanmıyorsanız sorun olmaz. Ama komşuların ya da geldikleri yerlerde de zehir kullanılmıyor olması lazım. Durumdan eminseniz doğal protein alıyor.

aslanbey

Paylaşımcı
Karınca zehri kullanmıyorsanız sorun olmaz. Ama komşuların ya da geldikleri yerlerde de zehir kullanılmıyor olması lazım. Durumdan eminseniz doğal protein alıyor.
Hocam giriş katta oturuyorum ilk uğradıkları yer benim ev zaten 😄 ama şehirin ortası sonuçta bilemeyiz elimden geldigince engelliyorum yemesini ne olur ne olmaz

aslanbey

Paylaşımcı
Benim oğlum minnacık karıncadan bile korkuyor 🧐🤦🏻‍♀️ şanslısınız gözü pek evladınız var 😃👏🏻👏🏻
Aslında anksiyete gibi birşey var kusumda:/ çok korkuyor bazen korkudan titriyor beni görünce direk üstüme uçuyor ama bazen gene korkup kanatları titriyor ağzını açıp kapamaya başlıyor bunun çözümünü bulmaya çalışıyorum bulamadım...

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
kırsal alandaysanız sıkıntı olacağını sanmıyorum ama eğer şehirdeyseniz bence izin vermeyin