• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eskiden Alışık Olan Kuşunu Nasıl Tekrar Alıştırabilirim

LostSoul

Yeni Üye
Beyler selam martda erkek bir muhabbet kuşu sahiplendim ve elime filan alıştırdım kurban bayramında köye gittim ve bugün zor gelebildim evde kuşa bakabilecek ailem vardı ancak kuş şuan elden çok fazla korkuyor eskiden avcuma alabilirken şuan kafesine elimi bile sokamıyorum kuşu nasıl alıştırabilirim hızlı alışırmı yoksa yeni kuş gibi ağır ağır mı olur

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Beyler selam martda erkek bir muhabbet kuşu sahiplendim ve elime filan alıştırdım kurban bayramında köye gittim ve bugün zor gelebildim evde kuşa bakabilecek ailem vardı ancak kuş şuan elden çok fazla korkuyor eskiden avcuma alabilirken şuan kafesine elimi bile sokamıyorum kuşu nasıl alıştırabilirim hızlı alışırmı yoksa yeni kuş gibi ağır ağır mı olur
Yeni kuş gibi ağır ağır sabırla alışır👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eskiden alışık kuş neden yabanileştı daha güzel olurdu konu başlığımız☺eski ortamını özlemiştir sevgi oyun ödül ve en önemlisi ilgi👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tekrardan alıştırmayı deneyeceğim duruma göre ileride yazarım
Hergün yazın lütfen rahatsızlık duymayız kırdıysam kusura bakmayın ben sadece size hatırlatmak istedim inanın bunlar öyle bir canki insandan tek istedikleri ilgi ve sevgidir sadece günde küçük bir vaktinizi ayırıp ilgilenin bakın tekrar eskisi gibi olacaktir ☺🙏

LostSoul

Yeni Üye
Hergün yazın lütfen rahatsızlık duymayız kırdıysam kusura bakmayın ben sadece size hatırlatmak istedim inanın bunlar öyle bir canki insandan tek istedikleri ilgi ve sevgidir sadece günde küçük bir vaktinizi ayırıp ilgilenin bakın tekrar eskisi gibi olacaktir ☺🙏
Demeniz gibi sadece sevgi istiyor 3-4 saat uğraştım nerdeyse kuş kafesin içinde şey olmadığı için kafesin dışında alıştırmaya çalıştım ve elime filan gelmeye başladı sonra elimdeyken gövdesini ve kafasını sevmeme izin verdi normalde alışık olduğu dönemde bile asla izin vermezdi. Hala ufak tefek kaçıyor ama elede hızlı şekilde geliyor bugünlük böyle inşallah 2-3 güne eski haline döner.
IMG_20240901_172350.jpg

LostSoul

Yeni Üye
Uzun süre sevgi görmediği için kendini sevdirmek çok hoşuna gidiyor kafasını bi o tarafa bi bu tarafa dönderiyor

Üst Alt