• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eski sultanlarım ve Salma kafesler hakkında dikey tel uygunmudur ?

Cansu424

Aktif Üye
Merhaba boncuğun kafesini değiştirmeyi düşünüyorum. Daha önce 2 sultan papağanım vardı onlarda hagen vision L12 kafes kullanık çok memnundum ama bir hata yapıp onu sattık elden çıkardım şimdide fiyatlar malum😓Günlerdir araştırıyorum enine geniş bir kafes arıyorum salma kafesler enine geniş fakat teller hep dikey kuşun tırmanması için sorun olurmu acaba ?
Eski düzenimizi de kuşlarımı da çok özledim kızım doğduğu zaman sahiplendirmiştik 😞 Sizinle paylaşayım.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Keşke herşey eskisi gibi kalsa ama işte hayat şartları değişimde ve zorunda neyse soruya dönersek yana doğru tel olursa daha iyi olur tırmanmalari açısından ama dikey tel de zarar vermez olur yani Uygun bulduysaniz alabilirsiniz 😊👍

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben de Hagen Vision kullanıyorum... Fiyatlar yüksekti... Şimdi daha yüksek olmuş...

Cansu424

Aktif Üye
Keşke herşey eskisi gibi kalsa ama işte hayat şartları değişimde ve zorunda neyse soruya dönersek yana doğru tel olursa daha iyi olur tırmanmalari açısından ama dikey tel de zarar vermez olur yani Uygun bulduysaniz alabilirsiniz 😊👍
Evet maalesef 😞 teşekkür ederim 🌸☺

Üst Alt