• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Esenyurtta kuşum kacti

busepamuk

Yeni Üye
Arkadaslar herkese merhaba,
Pasa yesil renk silik siyah benekli 8 aylik erkek kustur esenyurt saadetdere mahallesinde evden kacti.
kendisi astim hastasidir duzenli kullandigi ilaclar var . Allah rizasi icin goren bilen duyan varsa ulassin.kusumun sebebi olmayin

busepamuk

Yeni Üye
Arkadaslar merhaba,
24.7.23 tarihinde esenyurt saadetdere mahallesindeki evimden muhabbet kusum kacti yesil siyah silik benekli 8 aylik erkek kustur astim hastaligi var cok uzun sure disarda yada birinde yasayamaz duzenli kullanmasi gereken ilaclar var 3 gundur perisan durumdayim uyku uyumadim kendimi cok suclu hissediyorum Allah rizasi icin goren duyan bulan varsa iletisime gecsin benimle gezmedigim sokak bakmadigim mahalle kalmadi arkadaslar konusuyor 20 kelime soyluyor yaklasik ama nolur sirf konusuyor diye tutmayin evinizde hasta ilac kullanmasi gerek en kotu arayin ilaclarini getireyim Allah rizasi icin gorurseniz ulasin bana denk gelirseniz yanindan gecip gitmeyin

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Geçmiş olsun inşallah ve umarım ki buradan birine denk gelir ve sizinle buluşturur