• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş tutmuş kızışmış dişiyi başka erkeğin yanına koyabilir miyiz?

kadersiz144

Aktif Üye
İki erkek iki dişim var. Takımdan biri kizissin diye ayirdim. Diğer çift olan kuslarimdan ise Dişi kızıştı erkeği yaklaştırmiyor oysaki kizismadan önce çok iyi anlasiyorlardi (4 ay)erkek niyetli ama hiç yaklastirmiyor dişi. Kizissin diye dişiyi ayırdığım erkeğin yanına atsam çiftlere zarar gelirmi beklemelimiyim

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
İki erkek iki dişim var. Takımdan biri kizissin diye ayirdim. Diğer çift olan kuslarimdan ise Dişi kızıştı erkeği yaklaştırmiyor oysaki kizismadan önce çok iyi anlasiyorlardi (4 ay)erkek niyetli ama hiç yaklastirmiyor dişi. Kizissin diye dişiyi ayırdığım erkeğin yanına atsam çiftlere zarar gelirmi beklemelimiyim
Bir kulucka yoksa istediginiz disiyi istediginiz erkekle deneyebilirsiniz ama es tutmus olanlari ayirmamaya bakın. Kizismis bir dişi erkegi yanina yaklastirmiyorsa eş tuttuklarindan emin olun. Eş tutmuslarsa ciftlesme yine olmayabilir sonucta tek faktor disinin kisizmasi degil. Erkek hazir degildir, baskın degildir, kafesin bulundugu ortam uygun degildir vs vs... Uretim istiyorsaniz gerekli takviye ve tohumlarin oldugu bir program uygulamaniz lazım. Ayrica bu konunun hic bir aciliyeti olmadigindan başlık düzenlendi.

Son düzenleme: