LcCraft_11
Yeni Üye
- Hastalık Belirtileri
- kafes dışında arada bir beraber uçuyorlar ama hiç birbirini kaşıyıp yan yana uyumuyorlar
- Hastalık Belirti Tarihi
- 6 Kas 2024
- Kullanılan İlaç
- yok
Merhabalar eş sultan papağanlarım 1 aydır benimle ama şu ana kadar 3 -5 defa birbirlerini kaşımışlardır aynı tünekte durmak istemiyorlar baazen kavga ediyorlar
bazıları ikisini ayrı kafese koy diyor şuanda yeni kafes alıcak durumum yok acaba nasıl tekrar bir araya getire bilirim benim bildiğim sultan papağanları eşleriyle ömür boyu beraber olurlarmış ama bunlar birbirinden uzak olmayı istiyor beraber aynı yerlere uçuyorlar amakafesteyken birbirlerini kaşımıyor,aynı tünekte yan yana uyumuyor,her zaman put gibi duruyorlar çözümleriniz nedir yardım edin
bazıları ikisini ayrı kafese koy diyor şuanda yeni kafes alıcak durumum yok acaba nasıl tekrar bir araya getire bilirim benim bildiğim sultan papağanları eşleriyle ömür boyu beraber olurlarmış ama bunlar birbirinden uzak olmayı istiyor beraber aynı yerlere uçuyorlar amakafesteyken birbirlerini kaşımıyor,aynı tünekte yan yana uyumuyor,her zaman put gibi duruyorlar çözümleriniz nedir yardım edin
Ekli dosyalar
-
1.3 MB Görüntüleme: 7