• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi Eş olup olmadığını öğrenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Dişi ver erkek yeşil muhabbet kuşlarım eş olup olmadıklarını nasıl anlayabiliriz acaba 3ay oldu alalı ilk boş yumurta verdi yuvalığını sökmüştük dinlensinler diye şimdide böyleler ama dişi kuş arada erkek kuşu dövüyor dişi kuş kafeste yerde geziniyor bu aralar eş değiller mi

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Görünüşte Evet Eş Gibi Duruyorlar. Bunu Anlamanın Yolu Gozlemleyeceksiniz. Başka Yolu Yok. Zaten Eş Olduysa Yumurta 1 Hafta 10 Gün Sonra Gelir. 🥰

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Merhaba Görünüşte Evet Eş Gibi Duruyorlar. Bunu Anlamanın Yolu Gozlemleyeceksiniz. Başka Yolu Yok. Zaten Eş Olduysa Yumurta 1 Hafta 10 Gün Sonra Gelir. 🥰
Peki dişi kuş neden döver eşini başka citf kuşumda var ama onlar hiç öyle değil bu dişi kuş biraz asi sinirli

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Peki yuvalık takalım mı boş yumurta verdiği için çıkarmıştım yuvalığını dinlensin kuş diye 4 tane yumurtası olmuştu ama hepside boştu maalesef

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yumurta belirtileri nasıl oluyor peki ☺
Disi Kuşlar Kendilerine Yuva Arar. Yani Soyle Anlatayım. Kuytu Yerlere Gider. Dışarıda değilse Kafes Dibinde Kagit Peçete Ne Varsa Parçalar Kendine Yer Yapar. Ve Cok Fazla Kalsiyum Tüketir. Kalamar Kemiği Gaga Taşı Gibi. Zaten Duruşundan Anlarsınız. Öne Doğru Biraz Kambur Durur.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba Nurdan hanım
Aktif bir konunuz varken neden 2.bir konu açtınız
Elimizden geldiğince hızlı dönüş yapmaya her sorunuzu itina ile cevaplamaya çalışıyoruz
Ben ve tüm hocalarımız size yazmakta
Sizinde bu inceliğimize karşılık kurallara uymanızı aynı gün içinde çift konu açmamanızı istiyorum
♦Forum kuralları nettir herkes uymak zorundadır
Anlayışınız için teşekkür ederim
Mod yöneticisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt