• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Erkek yuvadan çıkmıyor

Omer.mk

Yeni Üye
Merhabalar. Beslediğim erkek sultan papağanı yuvadan çıkmıyor. Sağlık konusunda yeme içme konusunda hiç bir sıkıntısı yok. Uzun süredir dişisi ile çiftleşiyor yuva hazırlığı yapıyorlardı ama dişi yumurta yamıyordu ( neredeyse 2 3 aydır ). Dünden beri fark ettim ki erkek yuvadan çıkmıyor. Nedeni ne olabilir bilgisi olan var mı?

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar. Beslediğim erkek sultan papağanı yuvadan çıkmıyor. Sağlık konusunda yeme içme konusunda hiç bir sıkıntısı yok. Uzun süredir dişisi ile çiftleşiyor yuva hazırlığı yapıyorlardı ama dişi yumurta yamıyordu ( neredeyse 2 3 aydır ). Dünden beri fark ettim ki erkek yuvadan çıkmıyor. Nedeni ne olabilir bilgisi olan var mı?
Dişi yumurta yatmaması nedeni Vitamin konusunda sıkıntı olduğundan dolayı yapıyorlar genellikle yada çok rahatsız ediliyor. Kuşlara vitamin mama takviyesi veriyor musun ?

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Birde kuşları görelim bakaşım hangisi dişi hangisi erkek dişi olan belki yuvadadır :))

Omer.mk

Yeni Üye
Gri olan erkek übürü dişi. Erkeğin kümeste olduğu için resmini çekemedim

Omer.mk

Yeni Üye
Dişi yumurta yatmaması nedeni Vitamin konusunda sıkıntı olduğundan dolayı yapıyorlar genellikle yada çok rahatsız ediliyor. Kuşlara vitamin mama takviyesi veriyor musun ?
Evet vitamin takviyesi de meyve kurutulmuş ürünler veriyorum

Üst Alt