• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Erkek Sultan Papağanı uzun tüyleri fermuar şeklinde

berkbaykus

Yeni Üye
Merhabalar yaklaşık 1 yıldır sultan papağanı benimle ne kadar vitamin ne kadar yem versem de düzelmedi bu tüyleri hep yolunmuş gibi duruyor yanında dişisi de vardı son çare 3 gündür ayrı kafese koydum ve vitamin takviyesi yapıyorum ve 1 yıldır sultan papağanı uçamıyor yani uçuyor ama yükselemiyor çarpıyor bir yerlere yardımcı olur musunuz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, hangi vitamin takviyelerini kullanıyorsunuz ve hangi yemi veriyorsunuz ☺

berkbaykus

Yeni Üye
Merhaba, hangi vitamin takviyelerini kullanıyorsunuz ve hangi yemi veriyorsunuz ☺
b vitamini veriyorum ayda 1 gold wings immune ve ishal olduğunda ise diar vitamini veriyorum şu an önceden sadece sultan papağanı yemi veriyordum şimdi kafeslerini ayırıp sadece erkeğe yöneldim sultan papağanı yemi ile muhabbet kuşu yemini karıştırıp veriyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
b vitamini veriyorum ayda 1 gold wings immune ve ishal olduğunda ise diar vitamini veriyorum şu an önceden sadece sultan papağanı yemi veriyordum şimdi kafeslerini ayırıp sadece erkeğe yöneldim sultan papağanı yemi ile muhabbet kuşu yemini karıştırıp veriyorum
Merhaba
♦ Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
♦Kanatlıoil Formmix de mutlaka verin
Bu 4 lüyü kullanın
İnternet üzerinden alınabilir yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz
Çok faydası olur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu vitaminler %1/10 aralığında fayda sağlar
Röhnfried %90/95 etkilidir😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar yaklaşık 1 yıldır sultan papağanı benimle ne kadar vitamin ne kadar yem versem de düzelmedi bu tüyleri hep yolunmuş gibi duruyor yanında dişisi de vardı son çare 3 gündür ayrı kafese koydum ve vitamin takviyesi yapıyorum ve 1 yıldır sultan papağanı uçamıyor yani uçuyor ama yükselemiyor çarpıyor bir yerlere yardımcı olur musunuz
Bu tüyleri çekin ölmüş bunlar, kırılmış canlı değil
Tutun ve çekin kanamaz Ekli dosyayı görüntüle 98246

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
tamamdır 4 lüyü de sipariş verdim fakat hangisini hangi gün içinde vereceğimi kendim mi karar vereyim yoksa belirli zamanları var mıdır hiç kullanmadım çünkü
Emeğinize yüreğinize sağlık 😊🤲
Gününü ayarlarsınız paylaşıyorum verişi şeklini
Formmix suya katılmaz, yağ bazlıdır, kokusu ağırdır, en güzeli şiringa ile ağzına haftada 2 defa 2 damla damlatın😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Diğer kuş için yazıyorum
Baticon olmaz içinde iyot var
Eczaneden Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen günde 2-3 defa yeterli olur
Hafif bastırın sürerken
Yan etkisi yoktur
Ücretli veren eczaneler var sorun lütfen

berkbaykus

Yeni Üye
@Demet bükay sultan papağanı titremesi neden olur, devamlı titriyor sadece kış aylarında değil yaz aylarında da titriyordu

berkbaykus

Yeni Üye
videoda pek titrediği an yok ama videoda da biraz gözükmüş kuyruğunu titretiyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
ben korktuğum için çekmedim, şu an tüy dökümünde vitaminlerini düzenli şekilde veriyorum kendi yeniler mi yoksa illa çekmem lazım mı.
Kanat altlarını kontrol edin, titreme korkudan olabilir, parazit varsa olur, bitte olur, ani ciyaklama var mı?

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Dış parazit uygulaması yapıldı mı daha önce?

Üst Alt