Arkadaşın dediği gibi cinsiyet ayrımı olur. Sultanlar hakkında pek bilgim yok ama beneklerden ayrım olacağını ilk sizden duydum, siz nereden öğrendiniz ya da okudunuz?
Benim bildiğim kanat altından olur bende ilk defa duydum kanat üstünden olduğunu yanlış bilgi olduğunu söylemek istedim arkadaşa inşallah kısa zamanda aktif olurda görür
Benim bildiğim kanat altından olur bende ilk defa duydum kanat üstünden olduğunu yanlış bilgi olduğunu söylemek istedim arkadaşa inşallah kısa zamanda aktif olurda görür
Size kuşunuzun kanat altından anlayabileceğiniz bir fotoğraf atmıştım nasıl olması gerektiğini gösteren orda piedin çeşitli renkleri ve cinsiyet ayrımı nasıl yapılır onu gösteriyor ama kuşunuz kanat altından anlamak için küçük bu yöntemle anlamak için kuşun önce ilk tüyüne girip yeni tüylerini bize göstermesi lazım
Benim evlat Nisan sonunda 3 ay olacak bu arada o kadar dışarı çıkardım dal dari verdim kafese koydum 15 ek sonra çırpınmya başladı oraya buraya zıpladı kuyruğunun bir tanesini kırmış ne yapmak lazım
Benim evlat Nisan sonunda 3 ay olacak bu arada o kadar dışarı çıkardım dal dari verdim kafese koydum 15 ek sonra çırpınmya başladı oraya buraya zıpladı kuyruğunun bir tanesini kırmış ne yapmak lazım
Kırılan tüyün kökünü almalısınız kafesinde oyuncaklar vesaire hareket edebileceği kanat çırpabileceği alan yoksa alan açın bazen öyle heyecanlanıp o şekilde hareketler yapıyorlar dal darının da verdiği enerji ile kafeste kuş kumunuz olsun bir de kafesten çıkarınca güvenli bir şekilde uçurun biraz yorulsun
Herkese verdiğim tavsiyeyi size de vereyim kafesin tam üstüne oyun alanı yapın bunun gibi böylelikle orda kalacak uslu uslu oynayacak dışkısı da kafesin içine düşecek
Tüy dökümüne kadar öyle kalır o kuyruk önemli yenisinin çıkması lazım çok bir şey olmaz çekerseniz dikkatlice yapamam diyorsanız vitaminini eksik etmeyin kuyruk dengeyi sağlar .