• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Erkek sultan papağanı kur ötüşü yapmıyor nedendir?

Piko

Yeni Üye
Merhaba 6 aylık oğlum piko ( sultan papağanı ) kur ötüşü yapmıyor çok sessiz normaldede ötmüyor ama dişide değil. Sadece akşam babası geldiği zaman ona neşeleniyor bir süre sonra normale sessizliğine gömülüyor.Gün içinde benimle. Omuzumda falan. Biz dün dişi aldık arkadaş olarak pikoya. Dişi gayet hanım hanımcık ısırması tıslaması yok pikoyada yanaşıyor ötüyor gayet canlı ama gel gelelim bizi oğlanda tık yok. Kur ötüşü falan Bi karşılık vereyim yok. Nedir bu durum sizce?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Her kuşun karakter yapısı birbirinden farklıdır, tıpkı insanlar gibi 😇 ayrıca 6 ay eş tutmak ve kızışmak için erken bir dönem, şimdilik arkadaş olsunlar, yaşına doğru başlar 😊

Piko

Yeni Üye
Her kuşun karakter yapısı birbirinden farklıdır, tıpkı insanlar gibi 😇 ayrıca 6 ay eş tutmak ve kızışmak için erken bir dönem, şimdilik arkadaş olsunlar, yaşına doğru başlar 😊
Eş tutsun demiyorum daha erken ama melodik ötmezmi Bi kuş ya. 🥰

Piko

Yeni Üye
Babacım diyor pikoooo diyor ama o da nadir işte babamız geldiği zaman eve neşeden söylüyo sonra yine sessiz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Babacım diyor pikoooo diyor ama o da nadir işte babamız geldiği zaman eve neşeden söylüyo sonra yine sessiz
O zaman sizin kuşunuz demek ki sessiz sakin yapıda bir beyefendi :) Babası ilgilenip oynarken de mi sessiz yahu :D

Piko

Yeni Üye
Bakınız böyle işte durum.ama yeme içme normal tembel diyorum ben pikoya sanırım tembel gerçektende

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Aynen ya sorma gitsin evde kuş yok sanki biblo
Benim dişi muhabbet kuşum öyle, ısırmaz, ötmez, yem yer su içer dışarı bile çıkmaz zorla çıkarsam da uçmaz omzuma tırmanır durur :D sadece öyle durmasına izin verirsem saatlerce kalır ama olur da seveyim öpeyim diye uğraşırsam vınnn kafesine gider :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bakınız böyle işte durum.ama yeme içme normal tembel diyorum ben pikoya sanırım tembel gerçektende
Üşengecin çocuğu da olmaz derler ama inşallah Piko beyin olur :D:D:D şaka bir yana hep böyle uyukluyor mu yoksa fotoğrafta mı o şekilde çıkmış?

Piko

Yeni Üye
Üşengecin çocuğu da olmaz derler ama inşallah Piko beyin olur :D:D:D şaka bir yana hep böyle uyukluyor mu yoksa fotoğrafta mı o şekilde çıkmış?
Hep böyle sayılır. Torunlarımdan umutluyum onlardan bari yüzüm gülsün diyorum 😆😆 o da olursa tabi

Üst Alt