• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Erkek muhabbet kuşu çiftleşmesi Hk.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici

Dişi kuş ile birbirlerinden ayrilmasalarda bı kaç gündür kusum sürekli tunegi ile çiftleşmeye çalışıyor dişi kuşları değiştirdim bu sefer de kahverengi gagalı kızışmış dişim de bunu dövdü 🤣 ne yapabilirim acaba sadece tünek de değil yatağında da kendi kendine çiftleşmeye çalışıyor dişi kuşun zaten umrunda bile olmuyor kizistirici mama da yapsam dişi fazlasıyla yiyor ama bizim oğlanı umursamıyor galiba

AlicanG

Paylaşımcı

Dişi kuş ile birbirlerinden ayrilmasalarda bı kaç gündür kusum sürekli tunegi ile çiftleşmeye çalışıyor dişi kuşları değiştirdim bu sefer de kahverengi gagalı kızışmış dişim de bunu dövdü 🤣 ne yapabilirim acaba sadece tünek de değil yatağında da kendi kendine çiftleşmeye çalışıyor dişi kuşun zaten umrunda bile olmuyor kizistirici mama da yapsam dişi fazlasıyla yiyor ama bizim oğlanı umursamıyor galiba
Bu kafeste daha önce erkek mi dişi mi kalıyordu.Aşırı kavga etmiyorlarsa tek tünek dursun ve kalamar kemiğide bulunsun.Dişi büyük mü yoksa aşırı yağlı mı bana mı öyle geldi.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Dişi biraz daha büyük ondan evet kalamar kemiği zaten var kavga etmiyorlarki normalde birbirlerinden asla da ayrilmiyorlar hep aynı tunekte dururlar genelde de ama erkek tek tunekle çiftleşmeye kalkiyor

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bu kafeste daha önce erkek mi dişi mi kalıyordu.Aşırı kavga etmiyorlarsa tek tünek dursun ve kalamar kemiğide bulunsun.Dişi büyük mü yoksa aşırı yağlı mı bana mı öyle geldi.
Kafeste ilk kalan erkekti zaten bende hep erkek kuşlar vardı dişileri sonra dan aldım

Üst Alt