• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Erkek muhabbet kuşu burnu pembe

BurhanAb

Paylaşımcı
7.5 aylık muhabbet kuşum var 2 kere tüye girdi ekstra bi tanede stresten girmişti onu atlattık 2. Tüyüne girdi ama gagası hala mavi olmadı pembe devam ediyor ne yapmalıyım

Merve00

Paylaşımcı
Bazı mutasyonlarda kuş yetişkin olsa bile cere rengi maviye dönmez, hep pembe kalır

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet mutasyonlu kuşlar da cere rengi maviye dönmez pembe kalır 🙂 mesela benim oğlum mutasyonluymuş sonradan öğrendim ilk aldığımda ceresi lila rengiydi. Sonra aradan zaman geçti iki ay geçti üç ay geçti dört ay derken alla alla dedim niye mavi olmuyor hasta falan mı acaba dedim tabi tecrubesizim o zamanlar 🙂 sonradan öğrendim ki bazı mutasyonlu kuşlarin ceresi hiç mavi olmazmış. Profilimdeki kuş 🐦 hatta mavi gibi çıkmış ama değil rengi lila ama sizin kuşunuzun görselini görmek isteriz 🙂

BurhanAb

Paylaşımcı
Biraz mavilik var ama az 2 aylıkken hiç yoktu

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Mutasyonlu kuşlarda cere hep pembe kalır. Aciklamanizda ne yapmalıyım diye soru sormuşsunuz ya hiçbir şey yapamazsınız çünkü yaradılışı o şekilde 🙂 Birde siz mavi renge dönüşmesini mi istiyorsunuz.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Bir şey yapmayın zaten bir şey yapılabilecek bir şey değil :D Sorun yok

BurhanAb

Paylaşımcı
Benim için sorun yok ben bi sorun oldugunu zannettim o yüzden ne yapmalıyım yazdım kuşun burnu mavi değil diye dışrıya salmam zaten.

Üst Alt