• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Erkek muahbet kuşuma kaç aylık dişi almalıyım?

wpasabey

Yeni Üye
Erkek muhabbet kuşum ocakta 1yaşına girecekve bu aybi eş almayı düşünüyorum kaç aylık bir dişi almalıyım ve ilk geldiğinde ne yapmalıyım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
çok teşekkürler amacım üretmek değil onun yanında kendi dilinden anlaşabileceği bi eşi olsun istiyorum çok teşekkürler
Eve geldiği zaman 10 gün ayrı kafeste tutun lütfen, her ortamın bakterisi farklıdır, bu yüzden bağışıklığı düşüp hasta olsunlar istemeyiz, ikisi içinde iyi olur😊🤲

wpasabey

Yeni Üye
Eve geldiği zaman 10 gün ayrı kafeste tutun lütfen, her ortamın bakterisi farklıdır, bu yüzden bağışıklığı düşüp hasta olsunlar istemeyiz, ikisi içinde iyi olur😊🤲
tamamdır teşekkür ederimm💞 bide bişeydaha sormak istiyorum ben üretmek için değil mutlu olsun diye alıyorum yavrular doğup büyüdükten sonra ayırmalımıyım kız erkek diye

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
tamamdır teşekkür ederimm💞 bide bişeydaha sormak istiyorum ben üretmek için değil mutlu olsun diye alıyorum yavrular doğup büyüdükten sonra ayırmalımıyım kız erkek diye
Kardeş, baba kız, anne oğul çifleşme olabilir, buda sakat gen demek olur, önce çifleşme olsun, yumurtlasın, çıksınlar bebekler, büyüsünler, ayırırsınız🥰🤲😊