• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Erkek kuşun davranışı normal mi (videolu)

umraniyeli

Aktif Üye
Devamlı konu açıyorum cahilligimize verin bilmediğim için sorma istiyorum sizlere dün kuşlara yumurta havuz tarçınlı mama yaptım hoşlarına gitti yiyorlar ama erkek yemesini bitiriyor dişi geliyor yerken erkek gelip kafasına vurup kendi yemek istiyorum daha sonrasında bu şekilde davrandı dişiye ( dişiyi yanına koyali daha 7 8 gün oldu bu arada ) ve bir başkası bu video uzuerinden beyaz olan kuşu dişi diye aldım ama erkek diyor bunu nasıl anlarım Streamable Video

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Diğer konuda da bahsetmiştim. Kuşları ayırın. Bu görüntü anlaşamadıklarını gösteriyor. Birbirlerini görecek şekilde iki hafta ayırıp sonra tekrar birleştirin. Dişimi diye sorduğunuz kuşta melodik ötüş var mı yok mu?

umraniyeli

Aktif Üye
Diğer konuda da bahsetmiştim. Kuşları ayırın. Bu görüntü anlaşamadıklarını gösteriyor. Birbirlerini görecek şekilde iki hafta ayırıp sonra tekrar birleştirin. Dişimi diye sorduğunuz kuşta melodik ötüş var mı yok mu?
Semiha hanım attığım videoda erkek kendini kasitmak minl istiyor kafasını dışını. Önüne egiyor biraz biseyler oluyor daha sonra videonun sonundaki gibi tepki veriyor tecrubenize dayanrak yorum yaparsın sevinirim

Streamable Video

Üst Alt