• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Erkek kuşumun cere rengi kahverengi

Arkadaşlar erkek kusumun cere rengi kahverengi aldığımızda 2 aylıkken pembe idi
Ve dişi kuşun cere rengi sürekli değişiyor mesela kızgınlık dönemi bitince beyaz oluyo ama erkek kuşun cere rengi değişmiyor hiç ve dişi kuşun yumurtasınîn içinde yumurtanın sarısı ve beyazı bulunuyor önceden yoktu şimdi beyaz ı da oluşmuş yanda resimleri var çözüm bulun lütfenEkli dosyayı görüntüle 46545yeşil erkek beyaz lı mavi kız dedi adamEkli dosyayı görüntüle 46546 çözüm bulun lütfen

hazaly

Paylaşımcı
Yeşil de dişi bence

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İkiside dişi kuş.

Yumurtayı kırıp içine mi baktınız?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Arkadaşlar erkek kusumun cere rengi kahverengi aldığımızda 2 aylıkken pembe idi
Ve dişi kuşun cere rengi sürekli değişiyor mesela kızgınlık dönemi bitince beyaz oluyo ama erkek kuşun cere rengi değişmiyor hiç ve dişi kuşun yumurtasınîn içinde yumurtanın sarısı ve beyazı bulunuyor önceden yoktu şimdi beyaz ı da oluşmuş yanda resimleri var çözüm bulun lütfenEkli dosyayı görüntüle 46545yeşil erkek beyaz lı mavi kız dedi adamEkli dosyayı görüntüle 46546 çözüm bulun lütfen
Her iki kuşa da 10 gün trosyd mantar kremi sürelim cerelerine. Işıkları kapatmadan hemen önce. Ayakları da mantar belirtisine karşı kontrol edelim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yeşil erkeğe benziyor sadece hormonal dengesizlik diye düşünüyorum fotoğraflar net değil daha net fotoğraflar veya video eklerseniz daha net cevaplar veririz 👍 Duygu hanımın dediği kremi alıp sürün cereler bir temizlensin tekrar görelim

Yeşil erkeğe benziyor sadece hormonal dengesizlik diye düşünüyorum fotoğraflar net değil daha net fotoğraflar veya video eklerseniz daha net cevaplar veririz 👍 Duygu hanımın dediği kremi alıp sürün cereler bir temizlensin tekrar görelim
Çok saol en güzel ve en mantıklı yorumu aldım şuan hersey için teşekkürler kremi alıcam

Bide duygu hanımın önerdiği kremini fotoğrafını atarsanız sevinirim

Üst Alt