• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Erkek kusum disiden kaciyor

nilgmn

Yeni Üye
Kuslarim es disi erkeği kasıyor. Erkek arada gagasini vurup kaciyor ama kafeste cogu zaman ayrı tuneklerde duruyolar. Dışarı saldığım da dişinin erkeği kovaladığını gördüm dalıyor bazende çok iyi anlaşıyorlar. Dişinin cere rengi bej idi şimdi kahverengi kizisma döneminde diye dusundum göz hizasınin yukarisina koydum kafesi daha iyi anlassinlar diye aşağıda olunca arada kavga ediyorlardı.Yukarıya koyduğumdan beri çok kavga etmediler. sanki daha rahat disi. saldigimda zaten perde avize vs. yerlerde dolaniyordu bana da geliyodu ama çoğunlukla yüksekte olmayı tercih ediyodu.Sizce ayirmalimiyim kafeslerini daha iyi anlasabilmeleri için

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Eğer kanlı kavga yoksa ayırmayın. Kafesin bulunduğu ortam sessiz sakin olsun ve siz çok sık bakmayın yem su değişimi ve temizlik dışında iletişimi kesin böylece kıskançlık veya tedirginlik ihtimalleri ortadan kalksın, gerisi hallolur eğer eşlerse 😇

nilgmn

Yeni Üye
Eğer kanlı kavga yoksa ayırmayın. Kafesin bulunduğu ortam sessiz sakin olsun ve siz çok sık bakmayın yem su değişimi ve temizlik dışında iletişimi kesin böylece kıskançlık veya tedirginlik ihtimalleri ortadan kalksın, gerisi hallolur eğer eşlerse 😇
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz için salondalar mecburen ben geçtiğimde hemen gel askim buraya diye konusuyor oğlum ister istemez cevap veriyorum bende dayanamıyorum hak verirseniz ki ama bundan sonra dikkat ederim 😇🥲

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz için salondalar mecburen ben geçtiğimde hemen gel askim buraya diye konusuyor oğlum ister istemez cevap veriyorum bende dayanamıyorum hak verirseniz ki ama bundan sonra dikkat ederim 😇🥲
Haklısınız tabii ki, ama siz ilgilendikçe o ilgisini dizisine vermez veya dişinin kıskançlığına maruz kalabilir 😔