K Kursatttt Yeni Üye Katılım 24 Haz 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 3 Puanları 3 Pazar saat 14:38'de #1 Muhabbet kuşumun yanına dişi aldım kafesleri ayırdım ne kadar süre beklemeliyim sonrasında ne yapmalıyım ayırmayı düzgün yapabilmişmiyim Arada bir çıakrıp erkeği bırakıyorum
Muhabbet kuşumun yanına dişi aldım kafesleri ayırdım ne kadar süre beklemeliyim sonrasında ne yapmalıyım ayırmayı düzgün yapabilmişmiyim Arada bir çıakrıp erkeği bırakıyorum
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 6,376 Tepkime puanı 4,247 Puanları 113 Pazar saat 15:42'de #2 Bir hafta ayrı kafeslerde dursunlar Erkek kafesine de temas etmesin
K Kursatttt Yeni Üye Katılım 24 Haz 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 3 Puanları 3 Pazar saat 17:46'de #3 Burçak A.' Alıntı: Bir hafta ayrı kafeslerde dursunlar Erkek kafesine de temas etmesin Genişletmek için tıkla ... Pek erkeğin kafesindeki oyuncakları çıkarmalımıyım
Burçak A.' Alıntı: Bir hafta ayrı kafeslerde dursunlar Erkek kafesine de temas etmesin Genişletmek için tıkla ... Pek erkeğin kafesindeki oyuncakları çıkarmalımıyım