• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Erkek hangisi Dişi hangisi

AcemiCan

Aktif Üye
Erkek mi veya dişi mi olduklarını söylermisiniz?

Sürekli birbirlerinin gagasına saldırıyorlar ve uykuda ötme tarzı ses çıkarıyor masmavi olan kuş.

Öneriniz nedir!

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dişiler ve mümkünse sağdakinin tünekte bir videosunu görebilirmiyim 👍

Buğra Varol

Aktif Üye
Benim kuşda uykuda ötüyordu büyüyünce düzeldi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Evet uçabiliyor. Alışamadı ortama. Öneriniz nedir
Ne zaman geldi ki? Diğerinin baskıları mı var?strese de dayalı olabilir ben son olarak birde peçete üzerinde dışkı resmi görebilir miyim 👍

AcemiCan

Aktif Üye
Ne zaman geldi ki? Diğerinin baskıları mı var?strese de dayalı olabilir ben son olarak birde peçete üzerinde dışkı resmi görebilir miyim 👍
İşteyim eve geçince yapacağım. Masmavi olan saldırıyor. Bnde kafes siparişi verdim ve geleli 2 hafta oldu.

AcemiCan

Aktif Üye
Durgun olması sanırsam, edindiğim kişiden bilgi bu yönde: tek başına yalnız odada kalmış. Şuan iyi anlaşıyorlar diyebilirim arada gaga savaşları oluyor ama ilk günki gibi değil. Dışkısı diğeri gibi aynıdır. Ayrı bir kafese almak doprumudur ve kızgın olduğunu söylüyorlar bir erkek almalımıyım yanına?

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Durgun olması sanırsam, edindiğim kişiden bilgi bu yönde: tek başına yalnız odada kalmış. Şuan iyi anlaşıyorlar diyebilirim arada gaga savaşları oluyor ama ilk günki gibi değil. Dışkısı diğeri gibi aynıdır. Ayrı bir kafese almak doprumudur ve kızgın olduğunu söylüyorlar bir erkek almalımıyım yanına?
Evet kızışmış erkek alabilirsiniz. Yine de Şehmus abinin dediği gibi bir dışkı resmi atarsanız daha iyi kontrol edilmiş olur

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba kafes yuvarlak papağan kafesi mi ?

AcemiCan

Aktif Üye
Evet kızışmış erkek alabilirsiniz. Yine de Şehmus abinin dediği gibi bir dışkı resmi atarsanız daha iyi kontrol edilmiş olur
Hemen diğer kuşu kafesten aldım ve tek başına durmakta. Alt kısıma temiz bir peçete serdim. Kısa sürede göndereceğim fotoprafları.

AcemiCan

Aktif Üye
İsteğiniz üzere kafeste tek başına iken fotoğraflayabildim dışkı belirttiniz kuşa ait olmaktadır.

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Hemen diğer kuşu kafesten aldım ve tek başına durmakta. Alt kısıma temiz bir peçete serdim. Kısa sürede göndereceğim fotoprafları.
İyi yapmışsınız, ben dışkı analizinden çok anlamıyorum ama tecrübeli hocalar görürse yardımci olurlar.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben dişinin streste olduğunu düşünüyorum ya Kafes dar yada erkeğin baskıları olduğundan 👍 yeni Kafes gelince tekrar video ve dışkı resmi görelim ve bide kilosunu öğrenelim