• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Erkek erkeğe kur yapar mı?

Onurbozkurt

Aktif Üye
Merhaba herkese yaklaşık 3 aydır yavrular ve anne baba aynı odada farklı kafeslerde yaşıyor dün babası erkek yavrusuna kur yapmaya başladı. Birbirlerine yem veriyorlar. Sanırım annelerinde kızgınlığa giriyor babanın kur yaptığı erkek yavruyu kıskanıyor ne yapacağımı bilemediğim için anne ve babayı ayıp farklı bir odaya koydum. Bir tane fotoğraf yükledim. İşaretli olanlar birbirine kur yapıyor. Teşekkürler. IMG_8574.jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba herkese yaklaşık 3 aydır yavrular ve anne baba aynı odada farklı kafeslerde yaşıyor dün babası erkek yavrusuna kur yapmaya başladı. Birbirlerine yem veriyorlar. Sanırım annelerinde kızgınlığa giriyor babanın kur yaptığı erkek yavruyu kıskanıyor ne yapacağımı bilemediğim için anne ve babayı ayıp farklı bir odaya koydum. Bir tane fotoğraf yükledim. İşaretli olanlar birbirine kur yapıyor. Teşekkürler. Ekli dosyayı görüntüle 88565
Merhaba o bir dişi😊

Onurbozkurt

Aktif Üye
Tüh ben 3 aydır erkek biliyordum 😀 peki ben bu yavruları anne babasından ayrı tutsam bu yavruya kur yapma sorunu çözülür mü ?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tüh ben 3 aydır erkek biliyordum 😀 peki ben bu yavruları anne babasından ayrı tutsam bu yavruya kur yapma sorunu çözülür mü ?
Çiftleşme olursa sakat yavru olasılığı yüksek😔tabiki çözülür
Kardeşlerde çifleşmesin dikkat edin lütfen

Üst Alt