• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Erkeğin kusmamsası

siriuss

Yeni Üye
Öncelikle merhaba 11 aylık bir dişi kuşum vardı onun yanına 1 yaşında bir erkek aldım dişi kuş erkeğe ağız açıyor ve ayak atma hareketini yapıyor ama erkek hiç birşey yapmıyor sebebi nedir acaba

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba kuşların ve ortamın genel fotosunu eklermisiniz ? bir dişi bir erkek kafeste olunca anlaşacaklar eş olacaklar diye bir kural yok erkek acemi ise dişi öğretiyordur

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Kafes daha yüksekte olmalı düzenli olarak takviye vermelisiniz mama ve vitamin gibi haftalık bakım rutininiz nedir ?

siriuss

Yeni Üye
Kafes daha yüksekte olmalı düzenli olarak takviye vermelisiniz mama ve vitamin gibi haftalık bakım rutininiz nedir ?
Erkeği daha yeni aldım zaten disiyede her ay bi hafta suyuna vitamin karıştıyorum onun haricinde mama kullanmıyodum dişiye ama erkeği alınca ondan da almıştım onuda yememişlerdi şuan normal yemle karışık duruyo

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
her ne olursa olsun haftada 1 multivitamin haftada 1 probiyotik 15 günde 1 multivitamin yerine B vitamini vermelisin yazın evde oldugun günlerde haftada 1 mama vermen 2 3 saat sonra önlerinden alman lazım

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Mineral blogu kaldır yerine grit kum koy kalamar kemigi ve haftada 1 kızıl dal darı ver

Üst Alt