• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

entrobac topaklanma

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
@Şehmus BAKIR abi sence bozulmaya mı başlamış kapağı açıncada ufak 2 topcuk şeklinde vardı çevirince ortada 2 tane bu şekilde çıktı sallayınca dağılıyor ama cırcır olunca bundan şüphelendim vitaminleride attım düzeldi şimdi dışkısı acaba vitaminleride açalı 5 ay oldu 6 ay olmadan attım onlarda süresi geçiyor diye.

Ekli dosyalar

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
ne zaman açtınız üzerinden 6 ay geçti mi

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
bölünmüş bu ürün sktye çok var ama havalarda çok sıcak diye bozulmuş galiba 2 ay oldu alalı ama vitaminler sıfırdı multifit ve aminofit onların üzerine yazmıştım açtığım tarihi

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
topaklanma olduysa sanırım serın yerde muhafaza edilmedi bu yüzden topaklanma olmuş olabilir. üzerinde yazılan skt harici ürünü açtığınız zaman 6 ay kullanım süresi var, sanırım sıcaktan dolayı bozuldu, bu yüzden onu kullanmayın her ihtimale karşı yenisini tedarik edin

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
topaklanma olduysa sanırım serın yerde muhafaza edilmedi bu yüzden topaklanma olmuş olabilir. üzerinde yazılan skt harici ürünü açtığınız zaman 6 ay kullanım süresi var, sanırım sıcaktan dolayı bozuldu, bu yüzden onu kullanmayın her ihtimale karşı yenisini tedarik edin
teşekkür ederim odada kapalı dolapta muhafaza ediyorum ama evimiz hep güneş görüyor havalarda aşırı sıcak bozulmuş demek ki yeni sipariş vericeğiz artık

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kullanılabilir. Kullanmadan önce iyice şişeyi çalkala birşey olmaz