• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Entrobac mı Diazyme mi?

Omerft18

Paylaşımcı
Başlıkta gördüğünüz gibi hangisini almamı önerirsiniz? Sizce hangisi daha iyidir?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ben diyazme 256 kullanıyorum. Entrobac tan herkes memnun sanırım.

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Diazyme 256 içeriği ve etiketi değişmişti. Yeni etiketli olanlarda probiyotik yok sadece enzim vardı. Bu yüzden probiyotik yazısı da yazmıyordu üstünde.
Lakin sanırım tekrar değişmiş olacak ki üretici firmanın broşüründe probiyotik yazısı tekrar gelmiş ve bazı satış yapan firmaların ürün içeriğinde paylaşımlarında yararlı bakteri isimleri var. Tuğrul abinin dediği gibi arka kısımda ki ürün bileşeni yazan bölümün resmini paylaşmak daha yararlı olacaktır.

Grpet

Müdavim
Üretici
piyasada bulabilecğiniz en kaliteli probiotikler zmanında arastrarak iceriklerini inceleyerek yapmıstım

1. Probac 1000 ( vet-schroeder )
  2. Eubiotic(Greenvet)
  3. Probı-Zyme (Versele-Laga)
  4. Biotic (Nekton)
  5. Entrobac (Röhnfried)
  6. Diazme 256( tarımsan )

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Probac 1000 gerçekten çok iyi olduğunu duydum ama daha önce hiç bölünmüş veya her zamn bulunabilecek bir ürün olarak gormedim

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benim son gördüğüm dyzma da bakterinin kendisi değil meteboliti vardı. Yanlışım varsa daha bilgili arkadaşlar düzeltsin ama benim bildiğim metebolit bakteriyi bir nevi besleyen onu kuvvetlendiren şey olarak biliyorum. Bu bakteri yoksa özellikle antibiyotik tedavilerinden sonra onu besleyen ürüne ne gerek var. Yani dyzma probiyotikten ziyade prebiyotik benim görüşüme gore

Grpet

Müdavim
Üretici
Benim son gördüğüm dyzma da bakterinin kendisi değil meteboliti vardı. Yanlışım varsa daha bilgili arkadaşlar düzeltsin ama benim bildiğim metebolit bakteriyi bir nevi besleyen onu kuvvetlendiren şey olarak biliyorum. Bu bakteri yoksa özellikle antibiyotik tedavilerinden sonra onu besleyen ürüne ne gerek var. Yani dyzma probiyotikten ziyade prebiyotik benim görüşüme gore
tam tersi meteboliti bakterilerin yok olmasını sağlar antibiyotikler de bir nevi metebolit tir