• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! ENROSYM %10 (BAYTRIL MUDAILI) NASIL KULLANILIR?

Arns

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Kabarıklık, koyu dışkı, ishal, uçamama
Merhabalar, Elimde enrosym %10 var fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Suluğuna kaç damla koymam gerek?

Arns

Aktif Üye
Peki Baytril'i nasıl kullanmalıyım? Araştırdığımda %10'luğa 3 damla 5 damla 10 vb damla olduğunu görüyorum.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hiç probiyotik kullandınız mı? Hemen antibiyotik önermek istemiyorum, kuşunuzun sırttan resmini atabilir misiniz uçuş tüylerine de bir bakalım ☺

Arns

Aktif Üye
Hiç probiyotik kullandınız mı? Hemen antibiyotik önermek istemiyorum, kuşunuzun sırttan resmini atabilir misiniz uçuş tüylerine de bir bakalım ☺
Evet düzenli olarak kullanıyorum. En son dün kullandım. Şu an uyuduğu için çekemem fakat tüylerinde bir problem yok ve ayrıca göğüs kemiği çıkmaya başlamış. Salmonella olduğunu düşünüyorum.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Salmonella böyle olmaz, denges kaybı, kusma, kafada tikler bu şekilde olur dışkısı da çok benzemiyor salmonellaya, iç parazit de olabilir bu nedenle bence dışkı analizi yaptırın

Arns

Aktif Üye
Salmonella böyle olmaz, denges kaybı, kusma, kafada tikler bu şekilde olur dışkısı da çok benzemiyor salmonellaya, iç parazit de olabilir bu nedenle bence dışkı analizi yaptırın
Maalesef yakınlarda kuşlardan anlayan bir veteriner yok. Güncel dışkısı böyle.
natalia-small-small.png

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Maalesef yakınlarda kuşlardan anlayan bir veteriner yok. Güncel dışkısı böyle.
Ekli dosyayı görüntüle 91487
Şöyle yapın, normal bir veteriner de röntgen çeker veya laboratuvara dışkı analizi için gönderir bir görüşün, idrarı renkli karaciğer için röntgen lazım özellikle 🙏 Dışkı için de mamaist.comdan alfamin alıp kullanabilirsiniz ☺

Üst Alt