• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sahiplendirme Engelli kuş sahiplendirme

Merhabalar,yeni üyeyim,evde baktığım şimdilik 4 adet kuşum var daha öncesinde de sahiplendirdiklerim oldu çünkü baya kuş baktım ,kendi kuşlarımın yavrularıydı vs,kendi kuşlarım haricinde bir adet engelli kuş geldi bana kendi mahallemdeki ufak bir çocuk benim hayvanlara hassasiyetim olduğunu bildiği için kendi kuşlarına ailesinin bakmadığını ve hasta olduğunu söylemişti kendiside küçük olduğu için bana getirip vermişti bende Bayadır duruyor ilk önceleri kursak mantarı vardı iyileşti tedaviden sonra çok şükür,fakat kanat ve kafası hariç tüyü yok ,uçamıyor ve aldığımdan beri ne kadar tedavi uyguladıysak dışkısında bir problem var devamlı sulu yapıyor, uzun süredir baktım fakat artık başka kuşlarla da ayrı kafesde tuttuğum için mecburi bi yerlere gitmem gerekiyor iki kafesle gitmem imkansız bırakacak emanet edecek birini bulmakda zor o yüzden ona şefkatle bakacak merhametli birine sahiplendirmek istiyorum

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Umarız onu sahiplenecek iyi birileri olur. Güncel dışkılarını peçete üzerinde paylaşır mısınız?

limelia

Yeni Üye
Merhaba iyi günler kuşun fotoğrafını , tahmini yaşını kullandığı ilaç veya uygulanan tedavileri yazariseniz ona göre sahiplenmek isteyebilirler.Sürekli özelden yazan kişilere aynı bilgiyi vermezsiniz

Merhaba yaşını bilmiyorum çünkü kuşu bana çocuk vermişti,peki bi şekilde paylaşacağım çok sağolun

1783519725804.jpg1783519725797.jpg1783519725790.jpg kuşun yaşını bilmiyorum fakat küçük değil yani genç değil gibi,kullandığım ilaç ve birde antibiyotik tetra kapsül kullandım