• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

En Son Çıkan Yavrum Gelişmiyor

beratarslan

Aktif Üye
Merhaba En Son Çıkan Bir Tane Yavrum Var 7 Ocakta Çıktı Yumurtadan Ama Hala Yeni Çıkmış Gibi El Besleme Maması İle Besliyorum Büyük Kardeşleri Annesi Besliyor Ama Küçük Olanı Çok Beslemiyor Bazen Hiç Beslemiyor Ben Besliyorum Ama Gelişmeme Nedeni Nedir Alt tarafa Fotoğrafı Bırakıyorum 10 Gün Oldu Gözlerini Bile Açmadı

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Elle beslemede maalesef böyle durumlar olabiliyor. Anne baba ya da kardeşler hiç mi beslemiyor yavruyu?

beratarslan

Aktif Üye
Elle beslemede maalesef böyle durumlar olabiliyor. Anne baba ya da kardeşler hiç mi beslemiyor yavruyu?
Ya Anne Baba Diğer Kardeşlerini Besliyor Küçük Olanıda Besliyor Ama Küçük Olanı Arada Bir Besliyor Yuvalıgı Açtığım zaman Bakıyorum Kursağı Dolu Başka Gün Bakıyorum Beslememiş Zaten El Besleme Mamasına 2 Gün Oldu Geçeli Birde Bunu Deniyim Dedim İçinde Vitamin Mineraller Olduğu İçin Belki Gelişimi için Faydası Dokunur Diye Ama Onunda Bir Faydasını Göremedim Gelişmeyen Yavruyu Çoğunu Anne Besliyor Ben Akşam Yatmadan Besliyorum Çünkü Gece Işık Açık olmadığından Dolayı Anne Baba Beslemiyor Aç Kalıyorlar Gündüzleri Anne Baba Besliyor Yani Anlamadım Gerçekten Kardeşlerinin Fotoğrafını Alta Koyiyim Onlar büyüyor Yani Bu Küçücük Kaldı

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ya Anne Baba Diğer Kardeşlerini Besliyor Küçük Olanıda Besliyor Ama Küçük Olanı Arada Bir Besliyor Yuvalıgı Açtığım zaman Bakıyorum Kursağı Dolu Başka Gün Bakıyorum Beslememiş Zaten El Besleme Mamasına 2 Gün Oldu Geçeli Birde Bunu Deniyim Dedim İçinde Vitamin Mineraller Olduğu İçin Belki Gelişimi için Faydası Dokunur Diye Ama Onunda Bir Faydasını Göremedim Gelişmeyen Yavruyu Çoğunu Anne Besliyor Ben Akşam Yatmadan Besliyorum Çünkü Gece Işık Açık olmadığından Dolayı Anne Baba Beslemiyor Aç Kalıyorlar Gündüzleri Anne Baba Besliyor Yani Anlamadım Gerçekten Kardeşlerinin Fotoğrafını Alta Koyiyim Onlar büyüyor Yani Bu Küçücük Kaldı
El besleme acilen yap ablacım, Beslemiyor anne terk etmiş, senin ayrı beslemen ile büyür

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ben Besliyorum Zaten Abla Anne Çok Beslemiyor Ama Nasıl Büyüyecek Onu Bilmiyorum 10 Gün Oldu
Ablacım müsaitsen al yuvadan kursağını boş kaldıkça doldur, çay kaşığı ile verilebilir yer
Sıcak Bir yerde dursun üstünü ört, plastik bir kase olur, içine makyaj pedi(pamuğu) koy sıcak dursun, yumurta olmaz, elbesleme maması olması gerekiyor A21 nutribird versele laga ile beslenmeli günde 3-4 defa
İçine gervit, Entrobac ve bt-amin forte atmalısın, çabuk büyür

beratarslan

Aktif Üye
Ablacım müsaitsen al yuvadan kursağını boş kaldıkça doldur, çay kaşığı ile verilebilir yer
Sıcak Bir yerde dursun üstünü ört, plastik bir kase olur, içine makyaj pedi(pamuğu) koy sıcak dursun, yumurta olmaz, elbesleme maması olması gerekiyor A21 nutribird versele laga ile beslenmeli günde 3-4 defa
İçine gervit, Entrobac ve bt-amin forte atmalısın, çabuk büyür
Bu Gerwit Entrobac Bt-forte Ne Kadar Vermeliyiz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bu Gerwit Entrobac Bt-forte Ne Kadar Vermeliyiz
Elbesleme maması içine 1 çaykaşığı mamaya 1 damla Gervit-w damlat lütfen
Diğer öğünler sadece mama
Ertesi gün 1 damla btAmin forte 1 çay kaşığı mama
Ertesi gün entrobac probiyotik mercimek tanesi kadar
Çok katı olmasın maması akışkan olsun 😊🤲

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Diğerleri için suluğa katılacak

beratarslan

Aktif Üye
Diğerleri için suluğa katılacak
Tamamdır Bir Kasenin İçine Koydum Makyaj Temizleme Pedi Koydum Sıcak Tutar 3-4 Defa Günde Mamasını Veririm

Ekli dosyalar

Üst Alt