• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Elle besleme maması hk

Cxcx

Paylaşımcı
5 aylık kuşum hasta ve yetersiz beslendiği için elle besleme maması-aparatı aldım. Uzun ucunu kursağına kadar sokamam,şırınga ucuylada doğru dürüst yemiyor,beslemem lazım ne yapabilirim

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
5 aylık kuşum hasta ve yetersiz beslendiği için elle besleme maması-aparatı aldım. Uzun ucunu kursağına kadar sokamam,şırınga ucuylada doğru dürüst yemiyor,beslemem lazım ne yapabilirim
Sokmak zorundasınız ne yazık ki. YouTube da videolar mevcut, bakarak yapabilirsiniz veya çevrenizdeki bir veterinerden destek alabilirsiniz

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşları elle besleme özellikle buna uygun elle beslenme maması ve buna uygun beslenme aparatı ile yapılmalıdır. Elle besleme maması nasıl yapılır ve nasıl kuşun kursağına enjekte edilir konusu çok iyi bilinmesi gerekmektedir. Kuşlarda elle besleme tecrübeli ve uzman kişiler tarafından yapılmalıdır.

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşları elle besleme özellikle buna uygun elle beslenme maması ve buna uygun beslenme aparatı ile yapılmalıdır. Elle besleme maması nasıl yapılır ve nasıl kuşun kursağına enjekte edilir konusu çok iyi bilinmesi gerekmektedir. Kuşlarda elle besleme tecrübeli ve uzman kişiler tarafından yapılmalıdır.
Katılıyorum hocama 🤗

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Gökçe hanım beslemeyi bizim YouTube kanalımızdan bakarak yapabilirsiniz ve ayrıca yapamam diyorsanız etrafta yapabilecek birinden yardım isteyin 🙏