Mamadan kaynaklaniyor olmasi düsük ihtimal. Kusmukta veya kusunuzun agzinda eksi bir koku var mi? Normal zamanda kusuyor mu yoksa sadece mamayi mi kusuyor? Kendi yem yemiyor mu? Kac yasinda ve daha önce veteriner teshisi kondu mu? Kursak mantari/megabacter ihtimalleri de var. Beyaz pecete üzerine birden fazla taze yapilmis diski fotografi ekler misiniz? Ayrica kusun tünekte dururkenki bir videosunu görebilir miyiz?
aslında çoookk uzun hikaye burada da bir öok konu açtım yararı dokunan şeyler de oldu ancak kesin sonuç vermedi hiçbir şey
il içinde gitmediğim veteriner kalmadı bir veteriner dışkı tahlili yapmıştı ve kursak mantarı demişti onun üzerine fungi stop, mikostatin kullandım ve bu ilaçlar geçici rahatlama sağlıyordu
daha sonra burada verilen tavsiyeler üzerine röntgen çektirdim yaklaşık 2 ay önce onları da ekliyorum buraya ve veteriner kursak mantarı olmadığını kursağında nodüllerin olduğunu söyledi
ancak kuşum hala kusuyor gün içinde hep uykulu uyuyor
kusmuğu inanılmaz eşki kokuyor ve köpüklü
normal zamanda kusuyor hatta bugün 6-7 kere ksutu mamayı da kustu
kendisi yem yiyor ancak çok fazla kustuğundan kursağı bomboştu bu yüzden mama verdim
kursak mantarı için zeolit tozu fungi stop mikostatin denedim ancak çözüm bulamadım
hali hazırda 15 günde bir karaciğer koruma veriyorum
entrobac probiyotik, gerwit multivitamin kullandığım takviyeler
kuşum pek fazla sebze yemiyor ama ben elimden geldiğinde vermee çalışıyorum ayrıca tohum çinlendirip veriyorum bunun dışında tohum yem yiyor
Watch "unnamed" on Streamable.
streamable.com