• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Elektrolit kullanımı

hazaly

Paylaşımcı
Herkese iyi akşamlar. Bende natural marka elektrolit var yaz mevsimlerinde kullanılması gerekiyormuş onun dışında ne amaçla kullanılıyor gerçekten söylendiği kadar önemli bir takviye mi merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Herkese iyi akşamlar. Bende natural marka elektrolit var yaz mevsimlerinde kullanılması gerekiyormuş onun dışında ne amaçla kullanılıyor gerçekten söylendiği kadar önemli bir takviye mi merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim
İshal sonrası, entrobacın devamında kullanılabilir. Yaz döneminde stres yaşadığında, uzun yolculuk sonralarında kullanılabilir. Ani kanamalar sonrası, hızlı toparlanması, enerji alabilmesi için kullanabilirsiniz. Ama olmazsa olmaz katkılardan biri değil

hazaly

Paylaşımcı
Çok teşekkür ederim 🌸

hazaly

Paylaşımcı
Bana göre önemsiz ve zararlı bir katkı ama görüşlere saygı duyuyorum 😊
Bt amin fortenin içinde de var ama galiba elektrolit. Neşeli kanatların videosunu izleyince yazın mutlaka şart kesin olmalı yoksa sıkıntı tarzı bir cümle üzerine aldım ben de. Çok sıcak olduğu için bizim burası belki katkısı olur diye ama şimdi bilemedim

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Bt amin fortenin içinde de var ama galiba elektrolit. Neşeli kanatların videosunu izleyince yazın mutlaka şart kesin olmalı yoksa sıkıntı tarzı bir cümle üzerine aldım ben de. Çok sıcak olduğu için bizim burası belki katkısı olur diye ama şimdi bilemedim
Kesinkes olması gerekli bir ürün değil. İshal durumlarında, tedavi sonrası, vücudun kaybettiği elektroliti geri kazanması için ya da çok enerji harcayan yarış güvercinleri için asıl.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kullanmayınca da çok bir problem olmuyor probiyotik kullanmak daha sağlıklı