• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

El besleme sorunsalı

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Sultan papağanımı her zamanki saatinde el besleme yaparken kafasını çok oynattığından dolayı aparat şırıngadan ayrıldı fakat fazla derine inmedi (no3) şuan kendisinde halsizlik gözlemlemekteyim, dışkısında bir sorun yok izlemem gereken bir yol var mıdır yoksa normal mi? Şuan tahta tüneğini kemiriyor ağzındaki mamayı temizlemek için.

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Sultan papağanımı her zamanki saatinde el besleme yaparken kafasını çok oynattığından dolayı aparat şırıngadan ayrıldı fakat fazla derine inmedi (no3) şuan kendisinde halsizlik gözlemlemekteyim, dışkısında bir sorun yok izlemem gereken bir yol var mıdır yoksa normal mi? Şuan tahta tüneğini kemiriyor ağzındaki mamayı temizlemek için.
Göğüs bölgesi bu şekilde herhangi bir hastalığı yok fakat yem yemesi çok az o yüzden mama veriyorum. Kuş 3 aylık

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arda güncel bir video ekler misin kardeşim 👍solunum problemi ve aparatta kan yoksa sadece biraz strestir o da geçer

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Arda güncel bir video ekler misin kardeşim 👍solunum problemi ve aparatta kan yoksa sadece biraz strestir o da geçer
Hiç bir problemi yok kendisine geldi zaten abi 2. eklediğim mesajıda bir gözden geçirebilir misin? Göğsü beni endişelendiriyor. İzlemem gereken yol varsa beni aydınlatırsan sevinirim, şuan keyfi yerinde😇

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kanatlı uzmanına götürdünüz mü hiç?