• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Duvara çarpıp düştü

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 35611Ekli dosyayı görüntüle 35612Arkadaşlar yağmur bugün uçarken duvara çarpıp düştü sizce bir sorun olur mu nasıl gözlem yapmalıyım anlık resim ve videosunu ekliyorum Streamable Video
Gecmis olsun. Sol ayaginda küçük bir aksama var sanki. Kafes uzerinde yürüdüğü için de öyle görünmüş olabilir ama bir ara yukarı kaldirdi ayağını. Dikkatli bakar mısınız? Onun disinda bir sorun yok gibi duruyor.

Mert.

Eski Forumcu

Melisa41

Tutkulu
Gecmis olsun. Sol ayaginda küçük bir aksama var sanki. Kafes uzerinde yürüdüğü için de öyle görünmüş olabilir ama bir ara yukarı kaldirdi ayağını. Dikkatli bakar mısınız? Onun disinda bir sorun yok gibi duruyor.
Evet bende farkettim videoyu çekerken düştüğü yerde masa vardı altından çıktı o anda vurdu ayağını galiba

Mert.

Eski Forumcu
Röntgen cekilse iyi olur bence devam ederse ayağında akşama varsa röntgen çekilsin bence

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Evet bende farkettim videoyu çekerken düştüğü yerde masa vardı altından çıktı o anda vurdu ayağını galiba
Tunekte dururken ya da elinize aldiginizda her parmagini kontrol edin güç kaybi vs varmi diye. Agri kesici krem gibi bir ürününüz varsa ayagina yavasca bir miktar uygulayabilirsiniz.

Melisa41

Tutkulu
Şuan dışarıda kafesin üstünde oynuyor içeri girince kontrol edim o zman telaş yaptım öyle düşünce

alici0

Aktif Üye
Melisa hanım stres yapmış ,yoksa duvara çarpmaz yani kuşcagız.Ayna veya pencerenin camına çarpsa anlaşılır çümkü şeffaf olduklarından dolayı anlayamıyorlar.Duvarı görmeme şansı yok .geçmiş olsun çok

Melisa41

Tutkulu
Melisa hanım stres yapmış ,yoksa duvara çarpmaz yani kuşcagız.Ayna veya pencerenin camına çarpsa anlaşılır çümkü şeffaf olduklarından dolayı anlayamıyorlar.Duvarı görmeme şansı yok .geçmiş olsun çok
Her zaman çıkardıgim yer evde kimse yok bende ses yapmadım oturuyordum öylece stres olucak bişey yoktu ki arada böyle oluyor kanadını uçarken duvara sürtüyor ve aşağıya doğru iniyor bu yüzden götürdüm veterinere kanadında bir sıkıntımi var diye ama sıkıntısı olmadığı söylendi sağlıklı dendi acaba bir sıkıntı mı var ya veteriner öyle diyince ben üstüne düşmedim bu konuda

Mert.

Eski Forumcu
Normal duvarada carpiyorlar panik olunca yada birşeyden korkunca oyuzden dikkat edilmeli yada kedi den korkmua olabilir birçok nedeni olabilir

Melisa41

Tutkulu
Normal duvarada carpiyorlar panik olunca yada birşeyden korkunca oyuzden dikkat edilmeli yada kedi den korkmua olabilir birçok nedeni olabilir
Dışarı çıkarınca kedi arka odada kalıyor ev 4. Kat illa birşeyden stres mi olmuştur diyiyosunuz başka birşey yoktur demi ya şuan korkmaya başladım

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun! Umarım bir sorun yoktur!

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Videoda ayağı dışında bir sıkıntı göremedim 🙏🏻 ama önemli bir durum yokmuş gibi duruyor. Ayrıca strese dayalı çarpma meydana gelmeyebilir bazen ya hızını alamıyorlar yada yönünü karıştırıp herhangi bir yere çarpabiliyorlar. Gözlemlemekte fayda var çok geçmiş olsun 🙏🏻

Üst Alt