• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Durumu çok kötü gözüküyor

Fredo

Yeni Üye
Bir arkadaşımın evine geldim kuşu berbat durumda hiç ilgilenmiyorlar ve burnu bu duruma gelmiş 3 yaşına girecek tahmini bebekken almışlardı böyle değildi bunu düzeltmenin bir yolu var mı hayvana çok yazık
bulunduğum ortamda sigara parfüm oda kokusu sprey dedorant parfüm aklınıza gelecke ne varsa kullanılmış senelerdir.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hipertrofi nerden aklınıza geldi???
Yanlış bilgi vermeyiniz lütfen
Dişi bir kuş kızgınlık döneminde
Cere kabuk tutmuş

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bir arkadaşımın evine geldim kuşu berbat durumda hiç ilgilenmiyorlar ve burnu bu duruma gelmiş 3 yaşına girecek tahmini bebekken almışlardı böyle değildi bunu düzeltmenin bir yolu var mı hayvana çok yazık
bulunduğum ortamda sigara parfüm oda kokusu sprey dedorant parfüm aklınıza gelecke ne varsa kullanılmış senelerdir.
Merhaba, kızgınlıkta güzel bir Prenses😊
Tatlı badem yağı veya kokusuz vazelin sürün 7 gün, koku olayına gelirsek,
Akciğerleri çok hassastır, oksijen gereksinimi fazladır, lütfen kuşu o ortamdan uzaklaştırın😊🤲

betul.a

Aktif Üye
Hipertrofi nerden aklınıza geldi???
Yanlış bilgi vermeyiniz lütfen
Dişi bir kuş kızgınlık döneminde
Cere kabuk tutmuş
Her kabuk normal bir kızgınlık sebebiyle olmayabiliyor, hatta kızgınlık denip hipertrofi es geçilebiliyor diye biliyorum ve görüntüsü bana hipertrofi gibi gelmişti. "Gibi geldi" dedim, dolayısıyla yanlış bilgi vermedim aslında :giggle: Elbette siz daha iyi bilirsiniz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Her kabuk normal bir kızgınlık sebebiyle olmayabiliyor, hatta kızgınlık denip hipertrofi es geçilebiliyor diye biliyorum ve görüntüsü bana hipertrofi gibi gelmişti. "Gibi geldi" dedim, dolayısıyla yanlış bilgi vermedim aslında :giggle: Elbette siz daha iyi bilirsiniz
hipertrofi kaslarda ortaya çıkar, kuşlarda çok çok nadir görünür, onlarda da kanat kaslarında veya gögüs kaslarında %0, 001 oranda olsvilir
Cere de olmaz kas bölgesi değildir
Bu çocuktaki Kızgınlık kabuğudur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Gibi geldi ile olmaz işte😊iyi araştırıp yorum yazmak gerekir👍

betul.a

Aktif Üye
hipertrofi kaslarda ortaya çıkar, kuşlarda çok çok nadir görünür, onlarda da kanat kaslarında veya gögüs kaslarında %0, 001 oranda olsvilir
Cere de olmaz kas bölgesi değildir
Bu çocuktaki Kızgınlık kabuğudur
Hipertrofi dokularda ve organlarda olabiliyor sanıyordum. Hem yabancı hem de Türkçe kaynaklarla karşılaştırdım, iyi araştırdığımı düşünerek yazdım (Yine de sadece fotoğraftan görüyorum, kesin bir dille yazamam. Katarakt konusuna yazdığımda beni uyarmıştınız, ondan sonra hiçbir konuda kesin dil kullanmadım.:)) ama yanlışmış demek ki. Konu sahibinden ve sizden özür diliyorum çokça.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hipertrofi dokularda ve organlarda olabiliyor sanıyordum. Hem yabancı hem de Türkçe kaynaklarla karşılaştırdım, iyi araştırdığımı düşünerek yazdım (Yine de sadece fotoğraftan görüyorum, kesin bir dille yazamam. Katarakt konusuna yazdığımda beni uyarmıştınız, ondan sonra hiçbir konuda kesin dil kullanmadım.:)) ama yanlışmış demek ki. Konu sahibinden ve sizden özür diliyorum çokça.
Özür dilemeyin lütfen 😊🥰aslında bizlerde bazen %20-%30 tahmini cevaplar veriyoruz
Fakat bazı hastalıklar, rontgen, birebir muayene ve analizler sonucunda ortaya çıkıyor
Dış sorunları fotoğraf video ile çözmeye çalışıyoruz, yanılıyor olabiliyoruz, birbirimizi ne kadar erken uyarırsak hasta sahibi o kadar rahat eder kanısındayım
Anlayışınız için teşekkür ederim 😊

Üst Alt