• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dün aldığım sultan papağanı hasta mı

MuhiddinBurak

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik
Hastalık Belirti Tarihi
6 Nis 2021
Kullanılan İlaç
Yok
Merhabalar dün petshop tan sultan papağanı aldım papağanım biraz garip davranıyor ama.Bazen çok enerjik sonra aniden çok uykulu hasta gibi davranıyor uzaklaşınca dinç oluyor yanına gelince kafese elimi sokunca uykusu varmış gibi gözlerini kısıyor ya da kapatıyor.
Yemek yemesinde bir sorun yok dışkıları da sıvı durmuyor bazen elimle besliyorum kendisi geliyor ve yiyor bazen tıslıyor yani bir anda böyle değişen hareketler yapıyor.
Bazı fotoğraflar ekledim çekmeye başlayınca kendine geldi sonradan yine mıyıştı.

MuhiddinBurak

Yeni Üye
Şu an yanıma aldım camın karşısına daha hareketli ama tüneğe çıkınca uyuma moduna geçiyor

MuhiddinBurak

Yeni Üye
Ben yeni geldiği icin normal diyorum. 1-2 güne düzelir
Yani biraz araştırınca korktum da yani muhabbet kuşum böyle olmuştu hamilelikten dedim,ölü bulmuştum yuvada o yüzden korktum.Ben gelince uyku rolü yapıyor gibi garip anlamadım gitti :D

MuhiddinBurak

Yeni Üye
Çekiniyordur ortama yeni geldiği için ama siz hergun dışkı fotosu ekleyin yem yiyip yemediğini takip edin bir sorun olursa bakalım
Valla şu an iyi gibi elimle besledim ceviz baya bir tam ceviz yedi neredeyse şu an iyi yakın da davranıyor akşam saatlerinde canlanıyor

Üst Alt