• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Buraya böyle bir konu açacağım inanın hiç aklıma gelmezdi. 😥 Bugün malum bayram son günü. Bir haftalik tatilde olduğumuz için annemle babamın yanına köye gittim. Ve artık eve dönüş zamanım yaklasıyor hazırlanıyorum. Pamuk ta kendince takılıyor. Ve kasları zayıf olduğu için diğer kuşlar gibi uçamıyor. Koltukta oyuncaklarıyla oynuyordu bende içerde mutfaktaydım. Pamuk oyuncaklarını yere halıya atmış orda oynuyor. Babam da bahçeye çıkmak için kapıyı açmış. Kapının hemen dibinde babamın dışarda sürekli baktığı kedi var orda duruyormuş. Bende o esnada pamuk un yanına salona gidiyordum. Kapı açılmasıyla kedi jet hızıyla Pamuk u bir kaptı ağzıyla. Birkaç metre ağzıyla kapıya kadar götürdü. Benim çığlıklarımla pamuk u bıraktı ağzından. 😢😥 Anlatırken bile çok kötü oluyorum. Pamuk sendeleyerek kapıdan içeri gitmeye calisti hemen zaten parmağıma aldım. Sağına baktım soluna baktım kanatlarına baktım hiçbir darbe kanama yara kızarıklık hiçbir şey yok. Ve hangi veterineri aradiysam ya kapalı yada açık ama kuşlara bakan hekim yok. Sonunda buldum. Gittik şok yaşıyor dedi. Antibiyotik ve takviyeler verdi. Zaten Şehmus hocam olaya hakim. İlaçları hemen attım kullanılabilir mi diye. Onun onayıyla şuan başladık tedaviye. Ama ötmüyor kabarık durgun. Neşesi yok keyfi yok. Lütfen oğlum evladım pamuk um iyileşsin dua edin. O benim yoldaşım. Ve hasta olan tüm canlar bir an önce iyileşsin Allah şifasını versin. Paylaşmak istedim sizlerle 🙏🏻

Son düzenleme:

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Buraya böyle bir konu açacağım inanın hiç aklıma gelmezdi. 😥 Bugün malum bayram son günü. Bir haftalik tatilde olduğumuz için annemle babamın yanına köye gittim. Ve artık eve dönüş zamanım yaklasıyor hazırlanıyorum. Pamuk ta kendince takılıyor. Ve kasları zayıf olduğu için diğer kuşlar gibi uçamıyor. Koltukta oyuncaklarıyla oynuyordu bende içerde mutfaktaydım. Pamuk oyuncaklarını yere halıya atmış orda oynuyor. Babam da bahçeye çıkmak için kapıyı açmış. Kapının hemen dibinde babamın dışarda sürekli baktığı kedi var orda duruyormuş. Bende o esnada pamuk un yanına salona gidiyordum. Kapı açılmasıyla kedi jet hızıyla Pamuk u bir kaptı ağzıyla. Birkaç metre ağzıyla kapıya kadar götürdü. Benim çığlıklarımla pamuk u bıraktı ağzından. 😢😥 Anlatırken bile çok kötü oluyorum. Pamuk sendeleyerek kapıdan içeri gitmeye calisti hemen zaten parmağıma aldım. Sağına baktım soluna baktım kanatlarına baktım hiçbir darbe kanama yara kızarıklık hiçbir şey yok. Ve hangi veterineri aradiysam ya kapalı yada açık ama kuşlara bakan hekim yok. Sonunda buldum. Gittik şok yaşıyor dedi. Üç antibiyotik ve takviyeler verdi. Zaten Şehmus hocam olaya hakim. İlaçları hemen attım kullanılabilir mi diye. Onun onayıyla şuan başladık tedaviye. Ama ötmüyor kabarık durgun. Neşesi yok keyfi yok. Lütfen oğlum evladım pamuk um iyileşsin dua edin. O benim yoldaşım. Ve hasta olan tüm canlar bir an önce iyileşsin Allah şifasını versin. Paylaşmak istedim sizlerle 🙏🏻
Ne kadar uzuldugumu anlatamam.. cok uzgunum sizin ve pamugun adina 😔 dualarim pamukla olucak. Allahin izniyle atlaticak 😔 seneler once ayni durumu yasayan biri olarak yasadiginiz duygu durumunu cok iyi anliyorum. Lutfen gelismeleri bizimle paylasin ve en kisa surede pamuktan guzel haberler alalim ♥

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
oyy güzel pamuğumuz :( en kısa zamanda eski neşesine kavuşacak inşallah, güzel haberlerinizi bekliyoruz❤

hazaly

Paylaşımcı
Çok çok üzüldüm iyi ki siz yanındaymışsınız kurtarmışsınız minik kuşu :( ama hemen müdahale etmişsiniz inşallah hiçbir şey olmaz pamuk kuşa. Lütfen haberdar edin

Bahar Y.

Müdavim
O kadar üzüldüm ki Aslı hocam, çok geçmiş olsun daha kötü sonuçlar doğmamış iyi ki 🙏 dualarım sizinle umarım en kısa sürede eski formuna kavuşur Pamuk çocuk 🧿🤲🏻

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
O kadar üzüldüm ki Aslı hocam, çok geçmiş olsun daha kötü sonuçlar doğmamış iyi ki 🙏 dualarım sizinle umarım en kısa sürede eski formuna kavuşur Pamuk çocuk 🧿🤲🏻
Ah Baharcım 😥 şuanki duygularımı anlatsam taş olsa ağlar 😥 çok teşekkür ediyorum canım 🙏🏻

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum minik kuşa. İnşallah iyileşecek biz enerjimizi iyi yönde tutalım kötüyü aklımıza dahi getirmeyelim. Pamuk iyi olacak 🤲🏻

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum minik kuşa. İnşallah iyileşecek biz enerjimizi iyi yönde tutalım kötüyü aklımıza dahi getirmeyelim. Pamuk iyi olacak 🤲🏻
Bende inanıyorum sizlerin enerjisiyle iyi olacağına 🙏🏻 amin çok teşekkür ediyorum 🙏🏻

Boncukkuş12345

Yeni Üye
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede atlatır pamuk kuş. Dualarımız sizinle. Güzel haberlerini bekliyoruz 🐦❤

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Buraya böyle bir konu açacağım inanın hiç aklıma gelmezdi. 😥 Bugün malum bayram son günü. Bir haftalik tatilde olduğumuz için annemle babamın yanına köye gittim. Ve artık eve dönüş zamanım yaklasıyor hazırlanıyorum. Pamuk ta kendince takılıyor. Ve kasları zayıf olduğu için diğer kuşlar gibi uçamıyor. Koltukta oyuncaklarıyla oynuyordu bende içerde mutfaktaydım. Pamuk oyuncaklarını yere halıya atmış orda oynuyor. Babam da bahçeye çıkmak için kapıyı açmış. Kapının hemen dibinde babamın dışarda sürekli baktığı kedi var orda duruyormuş. Bende o esnada pamuk un yanına salona gidiyordum. Kapı açılmasıyla kedi jet hızıyla Pamuk u bir kaptı ağzıyla. Birkaç metre ağzıyla kapıya kadar götürdü. Benim çığlıklarımla pamuk u bıraktı ağzından. 😢😥 Anlatırken bile çok kötü oluyorum. Pamuk sendeleyerek kapıdan içeri gitmeye calisti hemen zaten parmağıma aldım. Sağına baktım soluna baktım kanatlarına baktım hiçbir darbe kanama yara kızarıklık hiçbir şey yok. Ve hangi veterineri aradiysam ya kapalı yada açık ama kuşlara bakan hekim yok. Sonunda buldum. Gittik şok yaşıyor dedi. Üç antibiyotik ve takviyeler verdi. Zaten Şehmus hocam olaya hakim. İlaçları hemen attım kullanılabilir mi diye. Onun onayıyla şuan başladık tedaviye. Ama ötmüyor kabarık durgun. Neşesi yok keyfi yok. Lütfen oğlum evladım pamuk um iyileşsin dua edin. O benim yoldaşım. Ve hasta olan tüm canlar bir an önce iyileşsin Allah şifasını versin. Paylaşmak istedim sizlerle 🙏🏻
Hay Allah. Çok üzüldüm 😥 Umarım iyi haberlerinizi alırız. Kuzum ya kıyamam 😔

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Bu üzüntülü anınızda yazmak istemezdim ama veteriner hangi antibiyotikleri verdi? İnşallah işe yararsa, kedi vakalarında arkadaşlara yardımcı olabilmek için bilmek isterim ve işe yarayacağına da inanıyorum. Kurtulacak inşallah 🙏

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Aslıcım çok geçmiş olsun. 🙁
Korka korka okudum yazını.Çok şükür bir yaralanma olmamış. İnşallah şoku da sağ salim atlatacak Pamuk. 🤲🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu üzüntülü anınızda yazmak istemezdim ama veteriner hangi antibiyotikleri verdi? İnşallah işe yararsa, kedi vakalarında arkadaşlara yardımcı olabilmek için bilmek isterim ve işe yarayacağına da inanıyorum. Kurtulacak inşallah 🙏
Çok teşekkür ederim Duygu hanım. Ben normalde Burak Uçar hocaya götürüyordum ama malum bayram olduğu için çok kısıtlı veterinerler. O yüzden hiç bilmediğim bir veteriner kliniğine götürdüm. Bir tane antibiyotik verdi sarı ince uzun tüp şeklinde. İçeriğini sordum enfeksiyona karşı koruma dedi ama tam olarak içerikte ne var bilmiyorum. Diğer üçü de avicare nin multivitamin i , valeria officinalis, L Carnitine. Bu üçü ağıza her gün birer damla. Birkaç gün çok önemli hayırlısı ile atlatıcaz inşallah çok sagolun tekrardan 🙏🏻

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Aslıcım çok geçmiş olsun. 🙁
Korka korka okudum yazını.Çok şükür bir yaralanma olmamış. İnşallah şoku da sağ salim atlatacak Pamuk. 🤲🏻
Evet Kübracım hekim de detaylı baktı bir ısırık veya başka bir şey göremedi ama hala durgun kabarık şuan uyuyor evet atlaticak bende inanıyorum sağol canım 🙏🏻🙏🏻

erenztrk

Müdavim
Çok üzüldüm ☹ ya inşallah iyi olur ☹☹☹☹