• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dosto-Oregano Nedir ? Kekik yağı Solunum yolları

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba en son çıkan Daniel Lütolf videosunda Dosto-Oregano ürünü gördüm kullanan varmı? ne işe yarar ?
'' Sağlıklı solunum yolları için daha yüksek konsantrasyonda aktif bileşenler ve uçucu yağlar içeren yoğunlukta kekik olan bu ürün, Konsantrasyon , solunum yolları ,mide bağırsak sistemi üzerinde etkili oldugu '' yazıyor Sizce nasıl bir ürün

Ekli dosyayı görüntüle 43381

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Merhaba en son çıkan Daniel Lütolf videosunda Dosto-Oregano ürünü gördüm kullanan varmı? ne işe yarar ?
'' Sağlıklı solunum yolları için daha yüksek konsantrasyonda aktif bileşenler ve uçucu yağlar içeren yoğunlukta kekik olan bu ürün, Konsantrasyon , solunum yolları ,mide bağırsak sistemi üzerinde etkili oldugu '' yazıyor Sizce nasıl bir ürün

Ekli dosyayı görüntüle 43381
Dosto oregano nun bende Almanya'dan getirttiğim toz formu var ama daha hiç açmadım. Programım epey yoğun içerikli ve usnegano kullandığımdan şimdilik gerek görmedim. Ama kekik olsun, okaliptüs olsun solunum yolu ve bağışıklığa gerçekten güzel destek olan ürünler. Hatta usnegano dan çok memnunum. İçerik olarak yakın diyebileceğimiz, yerli marka kanatlıoil immunity plus ta denemiştim ama usnegano yu tek geçerim. Bu ürünü de denersem paylaşırım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hiç kullanmadım bilmiyorum ama yorumları iyi 😊👍

Üst Alt