• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Döküntüler?

Cikomlatam

Aktif Üye
Merhaba kuşum son zamanlarda omzumda böyle şeyler döküyor kendini temizlerken bunlar nedir. Ense damlası yspılıyor bt amin forte kullanıyorum banyosunu kendi istediğinde yapıyor

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Banyo yapsın, haftada 2 gün bt amin forte verin 🙏🌸

Cikomlatam

Aktif Üye
Banyo yapsın, haftada 2 gün bt amin forte verin 🙏🌸
Veriyorum banyosunu da yapıyor kendini temizlerken döküyor hasta değildir dimi bi de önemli bi sorum olaacak. Genelde uyurken kafasını sırtıma gömerek uyur. Ama sık sık düz uyumaya başladı. Bazen de gözleri açık ama uykudan yeni uyanmış sersem gibi duruşu oluyor o sırada tam ayık olmuyor tepki vermiyor ama gözler açık oluyor dokunup uyandırınca normale dönüyor bu normal mi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Veriyorum banyosunu da yapıyor kendini temizlerken döküyor hasta değildir dimi bi de önemli bi sorum olaacak. Genelde uyurken kafasını sırtıma gömerek uyur. Ama sık sık düz uyumaya başladı. Bazen de gözleri açık ama uykudan yeni uyanmış sersem gibi duruşu oluyor o sırada tam ayık olmuyor tepki vermiyor ama gözler açık oluyor dokunup uyandırınca normale dönüyor bu normal mi
Kuşlar bazen gözleri açık da uyur ama siz isterseniz dışkı resmini atın bakalım ☺

Üst Alt