• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Dökülen tüyün ucundaki kan

Dilara2324

Aktif Üye
Herkese merhaba, daha önce kuşumun gaga üstü tüyleri döküldüğü için yazmıştım. Şimdi kapsüller çıkmaya başladı o bölgede. Kuşumun tüy dökümünden çıktığını sanmıştım ancak tekrar tüye girdi. Döktüğü tüyleri hep incelerim bir sorun yoktu. Ancak bu sabah düşürdüğü tüylerden birinin ucunda kan vardı. Fotoğraflarını ekledim. Endişelenmeli miyim? Dışkıları normal, enerjisinde ve iştahında da bir sorun yok. IMG_9727.jpegIMG_9728.jpeg

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Video ekler misiniz. Sırttan da bir foto rica edelim. Uçuşta sorun yaşıyor mu yaşamıyorsa her şey normalse endişe etmeyin. Kanlı tüy kökleri hepsinde olsa sorun yaratabilirdi birkaç tane bu şekilde ise sorun olmaz. Bt amin forte ve biotin takviyesi yapın. Haftada iki kez b vitamini verin şimdilik.

Dilara2324

Aktif Üye
Merhaba, video ve sırtından fotoğraf çeker çekmez yükleyeceğim. Uçuşunda bir problem yok. Dökülen tüylerden sadece bu fotoğrafını attığım tüy ucunda kan vardı. Diğer tüylerde yoktu. Cevabınız için teşekkür ederim 🙏🏻

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşun tüyleri sağlıklı gözüküyor b vitamini ve biotin takviyesi yapın ☺