• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Doğum Günü Kutlayalım Doğum Gününüz Kutlu Olsun Şehmus Hocam 🙏

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Forumumuzun Kurucusu Şehmus BAKIR Hocam; Doğum Gününüz Kutlu Olsun. Aileniz İle Birlikte Sağlık, Mutluluk,Huzur Dolu Bir Ömür Dilerim. İyi Ki Tanıdım Sizleri. Biz Çok Güzel Bir Aile Olduk. Hep birlikte Olalım Her Zaman. İyi Ki Varsınız Allah Razı Olsun 🙏😇 @Şehmus BAKIR

bahark

Aktif Üye
Aslında muhtemelen çok farkında değil ama ben dahil pek çok kişinin hayatına dokunduğunu düşünüyorum Şehmus hocamın. Sadece bu forumu kurarak değil, en ufak takıldığımız noktada yardımcı olmaya çalışması, forumda birbirinden değerli insanlarla tanışmamıza vesile olması, minnoşlarımızın bakımı adına tereddüte düşüp çekindiğimiz anlarda "ya bir foruma yazayım, şehmus hocama, demet ablama sorayım; onlar bilir" diyerek endişelerimizi yok etmesi o kadar değerli ki.

İyi ki varsınız Şehmus hocam, sevdiklerinizle nice mutlu sağlıklı, huzurlu ömrünüz olsun. 🥰

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Doğum günün kutlu olsun abicim. 🎂🎉🎊
Bende Ezgi hanımın söylediklerne katılıyorum. Kendi adıma konuşayım, sayende bilmediğim bir çok şeyi öğrendim kuşlar ile ilgili ve ne zaman bir sorum olsa her zaman cevaplıyorsun hiçbir zaman yardımını esirgemiyorsun insanlardan özellikle can dostlarımızdan. Eminim bir çok canın yaşamasına da vesile oldun. 🌸
Rabbim ömür verdikçe hep bir arada oluruz inşallah.