• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Doğal oyuncaklar hk.

Emre A.

Tutkulu
Merhaba,
Kuşların kemirebileceği kısacası parçalayıp stres atacakları oyuncakları nereden bulabilirim?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Aslında ahşap oyuncaklar kemirme ihtiyacını giderir. Ben kafeste pek plastik oyuncak kullanmıyorum. Genelde ahşap tünek ve salıncağını kemiriyor. Bunları kuş ürünü satan yada internetten alabilirsiniz. Hatta çok çeşitli oyuncaklar var.

beyyza02

Müdavim
Merhaba,
Kuşların kemirebileceği kısacası parçalayıp stres atacakları oyuncakları nereden bulabilirim?
ahşap oyuncaklar edinip bazı yerlerine hasır ip dolayabilirsiniz. o ipi kemirmeyi çok seviyor kuşlarım. dolap uygulamasında paksoypetmarket hesabının oyuncağını aldım ben. fiyatı uygun. çok oynamıyorlar ama vakit geçiriyorlar oyuncağın üstünde benim kuşlarım, bakın derim çok iyi bir satıcı. bunun dışında talaş, ceviz kabuklarını parçalamayı falan da çok seviyoruz biz,stres atmalarını sağlıyor bencr :)

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba,
Kemirip atma ihtiyacını mineral blok gibi şeylerle gideriyor diye düşünüyorum. Ben sürpriz yumurtadan çıkan oyuncaklara çok meraklı olduğunu farkedince onları asmıştım çok eğleniyor.

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Arkadaşlar bu ahşap oyuncakları kuşun kemirmesi sonucu ahşap kıymıkları kuşa zarar vermiyor mu? Benimkisi direk ahşabı kemirip parçalamaya çalışıyor onun için artık almıyorum...

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Arkadaşlar bu ahşap oyuncakları kuşun kemirmesi sonucu ahşap kıymıkları kuşa zarar vermiyor mu? Benimkisi direk ahşabı kemirip parçalamaya çalışıyor onun için artık almıyorum...
Ben bir zararını görmedim. Zarar verseydi dile batma,kanama olarak kendini belli ederdi herhalde

Emre A.

Tutkulu
Yok direkt ağızlarından atıyorlar bizim kuşlar kapının üstünü kemiriyor benim mousepadi kemiriyorlar gagalarıyla tutabildekileri ne varsa kemiriyorlar kısacası bir uğraş oluyor onlar için

Emre A.

Tutkulu
ahşap oyuncaklar edinip bazı yerlerine hasır ip dolayabilirsiniz. o ipi kemirmeyi çok seviyor kuşlarım. dolap uygulamasında paksoypetmarket hesabının oyuncağını aldım ben. fiyatı uygun. çok oynamıyorlar ama vakit geçiriyorlar oyuncağın üstünde benim kuşlarım, bakın derim çok iyi bir satıcı. bunun dışında talaş, ceviz kabuklarını parçalamayı falan da çok seviyoruz biz,stres atmalarını sağlıyor bencr :)
Arkadaşın güzel ve makul fiyatlı ürünleri varmış aklımda bulunsun

Emre A.

Tutkulu
Aslında ahşap oyuncaklar kemirme ihtiyacını giderir. Ben kafeste pek plastik oyuncak kullanmıyorum. Genelde ahşap tünek ve salıncağını kemiriyor. Bunları kuş ürünü satan yada internetten alabilirsiniz. Hatta çok çeşitli oyuncaklar var.
Valla internetten bakıyorum 70tl bandında satıyorlar ki bir oyuncağa bu ücreti vermek çok saçma

Sylmbkts

Aktif Üye
Merhaba,
Ben petarastir.com dan birkaç parça oyuncak aldım uygun fiyatlı olanları da vardı, trendyol amazonbird satıcısına da bakabilirsiniz, hiç almadım ama ürünlerin yorumları güzel, ihtiyaç halinde tercih edebilirim.

Son düzenleme: