V vectra Yeni Üye Katılım 23 Ara 2024 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 28 Ara 2024 #1 İyi günler, diyet kullanımı hakkında bilgi istiyorum Ölçek ne olmalı Saat kaç aralığında beslenmesi gerekir. Dikkat etmem gereken hususlar nelerdir
İyi günler, diyet kullanımı hakkında bilgi istiyorum Ölçek ne olmalı Saat kaç aralığında beslenmesi gerekir. Dikkat etmem gereken hususlar nelerdir
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 6,376 Tepkime puanı 4,251 Puanları 113 28 Ara 2024 #2 Ne için diyet yem kullanıyorsunuz?
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,752 Tepkime puanı 26,732 Puanları 113 Yaş 41 28 Ara 2024 #3 vectra' Alıntı: İyi günler, diyet kullanımı hakkında bilgi istiyorum Ölçek ne olmalı Saat kaç aralığında beslenmesi gerekir. Dikkat etmem gereken hususlar nelerdir Genişletmek için tıkla ... İyi günler diyet yemi her zaman kafesinde bulunsun ekstra farklı tohum vermeyiniz. Sebze verebilirsiniz
vectra' Alıntı: İyi günler, diyet kullanımı hakkında bilgi istiyorum Ölçek ne olmalı Saat kaç aralığında beslenmesi gerekir. Dikkat etmem gereken hususlar nelerdir Genişletmek için tıkla ... İyi günler diyet yemi her zaman kafesinde bulunsun ekstra farklı tohum vermeyiniz. Sebze verebilirsiniz