E emirsen Yeni Üye Katılım 4 May 2022 Mesajlar 9 Tepkime puanı 9 Puanları 3 22 May 2022 #1 Kuşun dışkı yaptı yer yemyeşildi sonra temizledim şimdi dışkı sarı oldu ve kendini kabartıyor ve uyuyor sizce neden? Karciğer hastalığımı olmuştur?
Kuşun dışkı yaptı yer yemyeşildi sonra temizledim şimdi dışkı sarı oldu ve kendini kabartıyor ve uyuyor sizce neden? Karciğer hastalığımı olmuştur?
S Sude W. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 2,622 Tepkime puanı 3,497 Puanları 113 22 May 2022 #2 emirsen' Alıntı: Kuşun dışkı yaptı yer yemyeşildi sonra temizledim şimdi dışkı sarı oldu ve kendini kabartıyor ve uyuyor sizce neden? Karciğer hastalığımı olmuştur?Ekli dosyayı görüntüle 26001Ekli dosyayı görüntüle 26002 Genişletmek için tıkla ... Hava akımına maruz kaldı mı? Salon bitkisi varsa yedi mi?
emirsen' Alıntı: Kuşun dışkı yaptı yer yemyeşildi sonra temizledim şimdi dışkı sarı oldu ve kendini kabartıyor ve uyuyor sizce neden? Karciğer hastalığımı olmuştur?Ekli dosyayı görüntüle 26001Ekli dosyayı görüntüle 26002 Genişletmek için tıkla ... Hava akımına maruz kaldı mı? Salon bitkisi varsa yedi mi?